Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal kapcsolat, ahol az extra nyalásban és ujjazásban kimerül? Mit gondoltok erről? Tetszik, vagy épp taszító?
Figyelt kérdés
2023. febr. 22. 13:55
11/18 Suetonius válasza:
#8as vagyok: Szerintem meg csak jelenleg gondolod így. :) Ha ott leszel a szituációban, nem mernék arra fogadni, hogy nem fog jól esni a folytatás.
A páros lány vagy fiú tagja vagy?
12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a privátokat, de egy dolgot szerintem tisztázzunk: pasi vagyok.
2023. febr. 22. 18:09
13/18 Suetonius válasza:
#8as vagyok: Ha Te vagy a pasi, hidd el, hogy nem fogsz megállni az ujjazásnál, illetve nem rajtad fog múlni. :D De mi a baj, nem vonzó a lány eléggé?
14/18 anonim válasza:
A kérdező meleg. Ennyi. Akki nem akar megdugni egy nőt, akit ujjaz, nyal, az meleg, de minimum biszex, aki inkabb egy férfi sejhaját tolná, minthogy behatoljon egy nő vaginájába.
15/18 anonim válasza:
Akkor,Kedves kérdező nő,Hölgy,én szingli pasiként jelentkeznék erre,ha lehet,priviben írj rám,ha érdekel!
16/18 anonim válasza:
jártam én csak nyalatni, meg ujjaztatni
N
17/18 anonim válasza:
A barátság extrákkal lényege, hogy mindkét fél igényeit kielégüljenek stresszmentesen. Ha csak nyalás meg ujjazás van akkor az csak egy oldalú, amire nem vagyok vevő. 32/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!