Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis, hogy a 26 eves baratomnak nem all fel gumiban?
Figyelt kérdés
2023. febr. 22. 13:39
3/14 anonim válasza:
Nem normális. Egy neurológust keressen fel.
4/14 anonim válasza:
Először állítsa fel utána mehet rája a gumi.
5/14 anonim válasza:
Nagyjából normális.
Nekem feláll. Felveszem a gumit elkezdem csinálni és lankadok.
Amiben jó volt az egy makk alatt szűkített fazonú kisebb méretű gumi. De Az sem feszült ki rajtam annyira, hogy ne tompított volna az ingereken, de abban legalább OK volt.
6/14 anonim válasza:
Nyomorultak ezek a mai "férfiak".
7/14 A kérdező kommentje:
#5 igen, neki is ugyanez van. Kokemeny, aztan felrakja ra a gumit es lelankad. Eleg idegesito…
2023. febr. 22. 14:03
8/14 anonim válasza:
Azért a kiváltó ok sem mindegy. Ilyen tekintetben tudom azt mondani, hogy igen könnyebb nőnek lenni. Nem minden tekintetben, de ebben igen. Nekem is van hasonló problémám. Rengeteg kiváltó oka lehet, ebbe benne van a magas vérnyomás, kevés alvás, étrend, lelki állapot, stressz. Ha csak eggyel baj van ott lehet ilyen eredmény. Nekem pl el kell mennem dokikhoz, már voltam is, de kardiológia, EKG, labor, gyakorlatilag minden fel van írva. Sajna vagy nem sajna végig kell csinálni és ez nem két perc. Ez van, ezt hozta a mai világ.
9/14 anonim válasza:
Esetleg szólj neki, h ne stresszeljen annyit. Simogasd, puszilgasd, játsz a golyóival, stb.
10/14 anonim válasza:
Próbaljon más óvszert, húzd fel neki te, ingereld utána is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!