Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen volt az első swinger élménye?
Hát hol is kezdjem. Barátnőm szeretett volna menni és én kísérjem el.
Találkoztunk egy sráccal aki vigyázott ránk. Felmentünk az emeletre és egyből lesokkolt az, hogy egy nagyon kövér haspi tolja a vékony nőt. Utána kis pihi és a következő pasi tolta ugyanezt a nőt.
Barátnőmet is meghúzták 4-5en de én nem álltam be a sorba. Élménynek nem volt rossz ha lesz férfi az életembe vele elmegyek, de így egyedül nem.
Abszolúte pozitív! Igaz már korábban is igencsak kedveltem a többes műfaját, ott pedig "konyhakészen" megtalálja az ember. Mindenféle szervezkedés nélkül, adott a hely, az idő és a lehetséges partnerek azonnal face to face lehet velük ismerkedni.
A mindenféle hülye városi legendákat felejtsd el amiket terjesztenek az outsiderek, a fele sem igaz.
5+2 klub van Bp-n, mindegyik más kicsit, másban erősebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!