Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves fiúként, szexeltél volna egy 39 éves nővel, ha lett volna lehetőséged rá, vagy az erkölcsre hivatkozva elutasítottad volna ?
A szex nem halálos bűn a kereszténység szerint. De nem is arra való, hogy kihasználjunk vele másokat a saját élvezetünkre. A szex a házasságba való, ott van az igazi helye. Az más kérdés, hogy rengetegen a feszültség levezetéstől a játszmázáson át, a komplexusaik tüneti kezeléséig mindenre használják, ami ideig-óráig működhet is.
15 éves koromban szerintem simán benne lettem volna, mivel még szűz voltam. Az más kérdés, hogy hasznomra vált-e volna, szerintem nem.
Én mindig is az idősebb nőkre buktam.
Már 19 évesen fülig bele voltam zúgva egy 40es nőbe, amit valószínű észre is vett, tudott róla... :/
Voltak tanáraim akik iránt erős vonzalmat éreztem.Ha ezek közül az egyik felajánlja, félve de biztos belemegyek.
Biztos remegtem volna hogy itt mi lesz most, de ki nem hagyom.
Félni is csak azért féltem volna hogy vajon neki jó lesz-e, tudok-e annyit nyújtani neki amennyit szeretne stb.
Gondolom értitek.
De örültem volna egy ilyennek...
15 évesen én már volt hogy az órára nem is tudtam odqfigyelni, csak a tanárra. :D
Hiába néztem őt és hallgattam a kellemes hangját, egy szót nem fogtam fel az egészből. :D
Anyám meg csodálkozott miért állok bukásra már megint mikor nem vagyok hülye. :D :D
Szóval igen.Szexeltem volna.
A mai fejemmel meg aztán...nem is kérdés. ;)
"isten szerint"
Nincs több kérdésem, mentálisan sérült vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!