Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex idegenekkel… aki ilyenbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex idegenekkel… aki ilyenbe belemegy az csak az egyszeri egyszerű kielégülést keresi vagy más is izgatja?

Figyelt kérdés
2023. febr. 22. 05:57
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Attól függ fiúról, vagy lányról van szó
2023. febr. 22. 07:58
 2/10 A kérdező kommentje:
Mindkét oldal erdekel
2023. febr. 22. 09:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszeri alkalom. Gyors kielégülés és jobb egy másik testet érezni, mint csak a saját kezet.
2023. febr. 22. 09:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyílván a kielégülés is fontos, de egy ilyen helyzet csomó izgalommal jár, ami szintén nagyon fontos egy ilyen alkalomnál
2023. febr. 22. 09:34
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
Engem pont az izgatott benne hogy ismeretlen a csaj. :)
2023. febr. 22. 10:09
 6/10 Ywerd ***** válasza:
100%

Az egyik legnépszerűbb vágy , leginkább a nők körében.

Lelki alapbeállítás : ebbe bármit, bárkit bele tudnak képzelni.

Híres példa aki így jött össze a párjával: Görög Zita .

Gondoltátok volna hogy neki pasizási gondjai voltak ?

2023. febr. 22. 17:05
 7/10 anonim ***** válasza:
71%

Szapioszexuális vagyok, szóval az indít be, mikor valaki beenged az elméjébe, és érdekesnek találom, amit ott megmutat, a műveltségnél, az ötleteknél, az álmoknál nincs szexibb.

És itt nagyon számít az újdonság ereje, nincs izgalmasabb, mint nulláról megismerni egy embert, lassan alámerülni a gondolataiban, sokszor hajnalig tartóan. És persze én is kiöntöm a magam lelkét ilyenkor. És ha megvan a kapocs, akkor bennem beindul valami, és onnantól azt akarom, hogy testileg is magáévá tegyen, amivel általában nem ellenkeznek :P

Végső soron én is csak az új élményt és a kielégülést keresem, csak másképp picit

2023. febr. 22. 17:41
 8/10 anonim ***** válasza:
25%
#6 Kuncsaftjából lett a pasija? :D :D
2023. febr. 22. 17:53
 9/10 NTBS ***** válasza:
53%
Ez egyénfüggő.
2023. márc. 19. 20:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Mikor hogy.
2023. jún. 7. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!