Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik LÓGÓ pénisz a legszebb az alábbiak közül?
Fontos, hogy ez nyugalmi állapotra vonatkozik, de kommentben aki akarja hozzáteheti, hogy erektáltan mit tart szépnek.
Szerintem alapból a lányoknak az tetszik, hogyha feláll akkor hátrahúzódik teljesen a bőr a makkról.
Köszi a válaszokat.
Nekem sajnos ilyen hosszú fitymás és én utálom. Egy ideig nem különösebben foglalkoztam vele, de amikor elkezdtem úszásedzésre járni, akkor a zuhanyban vettem észre, hogy a legtöbb fiúnak 11-13 évesen szinte már egyáltalán nem ilyen. Gondoltam majd nekem is változik, de hát nem úgy néz ki eddig :D
Sokkal férfiasabbnak tartom, ha kilátszódik a makk, nem ilyen "kisfiús", szóval kicsit megleptek amiket írtatok meg szavaztatok. Remélem tényleg így is van :D
#4: "A fityma teljesen fedi a makkot, de a legvégén kicsit szét van nyílva"
Nekem ilyen, de engem sose zavart. Lehet, hogy nem férfias, de szerintem attól még jól néz ki.
Győzött a 3-as variáció. Mily érdekes.
Ugyanis így néz ki egy természetes eredeti szépséges kis férfi péniszke. 😄😁😆
Nyugalmi állapotban teljesen fedi a makkot de nem lóg túl
Erektált állapotban is teljesen fedi a makkot, a fityma legvége kicsit szétnyílik és fitymán keresztül látszik a duzzadt makk körvonala.
Nekem ilyen van és nekem ez jön be legjobban, de igazából mind tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!