Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ritka az hogy egy pár női tagja kéri, hogy vegyenek be még egy férfit vagy nőt, a szexuális életük feldobásához?
Figyelt kérdés
Ez azt jelenti hogy unalmas már a szex csak kettesben, vagy valami új és izgatóra vágyik?2023. febr. 20. 06:42
1/8 anonim válasza:
Nagyon ritka ha egy lány szóbahozza, félénkek, és magukat hibáztatva önnöm bűnbeesésre kárhozatva sírva mennek haza,
persze aztán lehet hogy nő férje vagy párja már hamarabb akarta
2/8 anonim válasza:
Én úgy vettem észre, hogy a legtöbb nő puhatolózik először.
Ha pozitívnak ítéli meg, akkor hozza fel telibe a témát.
A gond akkor szokott lenni, amikor később jelenik meg a vágy.
18 évesen összejön a pasival, de akkor még nem érdekli a többes, aztán 25 évesen még elkezd fantáziálni.
A férfi még hallani se akar róla.
4/8 anonim válasza:
Mi párommal most tervezünk nőt keresni 3.-nak....
5/8 anonim válasza:
Jó pár barátnőm volt,mindössze egy hozta fel a témát,hogy szeretné,miután nem volt ellenemre,ő meg is szervezte.
6/8 anonim válasza:
Én 25 éve férjnél vagyok, én javasoltam hogy egy nőt vegyünk be harmadiknak. De még nem találtunk partnert.
8/8 anonim válasza:
Mi nőt vagy párt keresünk:) keressük az új élményeket.:)
30asok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!