Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok barátnőm szerető. A...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok barátnőm szerető. A férfiak folyton ajándékokkal halmozzák el őket. Hol lehet ilyen partnert találni? Tényleg csak a fogpiszkáknak van vagy a cicis-popsis nők is találnak?

Figyelt kérdés

2023. febr. 18. 19:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
60%

10

ezt jól rátetted, röhögtem, szép volt

2023. febr. 18. 19:47
 12/26 anonim ***** válasza:
55%

hát én nem szeretem a fogpiszkálót mert ahogy a neve is mutatja, szúr.

Nekem jobban fekszik ha van buxxa és jól dugható.

(ha gondolod irhatsz)

2023. febr. 18. 19:48
 13/26 A kérdező kommentje:

Ohh én egy szóval se mondtam hogy nem reszelnek :)

Csak szeretem a jó szexet.

A cicis popsis azt takarja hogy nem 32es ruhákat hordok szilikon mellel, hanem 36-38-ast saját mellel, rendszeres edzéssel.

Pénzem is van, ha kell meg tudom venni amit akarok. Igazából a figyelmesség és a rajongás hiányzik, amit a hosszú távú kapcsolatomban nem kapok már meg.

2023. febr. 18. 20:05
 14/26 StevenUp ***** válasza:
82%

ma 20:05

Mert csak reszelni való vagy.

Arra a nőre figyelnek akinek vannak olyan értékei amiért érdemes rá figyelni. Rajongani meg csak olyan nőért rajong az ember aki el tudja varázsolni.

Te csak dugni tudsz (ha tudsz)

2023. febr. 18. 20:08
 15/26 anonim ***** válasza:
13,tarts kiskutyit,az figyelmes és rajongó lesz,a férfiak meg majd találnak maguknak jó nőket.
2023. febr. 18. 20:10
 16/26 A kérdező kommentje:

Mert te a 14 éves kapcsolatodban, úgy rajongsz a feleségedért, mint az első percben, sőt napról-napra jobban! Mindennap elsorolod az értékeit és méltatod, hogy mennyire jól néz ki, mennyi mindent áldozz fel érted és milyen fényesre nyalja a segged.

Nyilván:) jó neki

2023. febr. 18. 20:12
 17/26 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy a külsőd akadály lenne,vannak fontosabb szempontok ezen a téren...
2023. febr. 18. 20:53
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

#13 döntsd már el hogy mit akarsz, mert bocsi de kicsit ellentmondásos a kérdésed

a) Szponzort - ott a puncs, keress sugardaddy-t, vagy nyomulj együtt a többi golddiggerrel a puccos szórakozóhelyeken

b) Normális pasit - akkor miért a pénzt helyezed a fókuszba???

Egyébként meg ismered az aranyszabályt: kereslet-kínálat. Ahogy mondták varrónő ne akarjon főorvost :D Az alfahímek a bombanőkre mennek - mert megtehetik, mert fel tudják azokat is csípni (akkor miért válassza a rosszabbat?).

2023. febr. 18. 21:47
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Rajongást... hát te hülye vagy!!

#16... jesszusom!!

Ha neked ez az elvárásod, akkor egy pszichiátert keress fel de veszettgyorsan mert nagy bajok vannak a toronyban!!!

2023. febr. 18. 22:54
 20/26 anonim ***** válasza:
vicces es jol eso erzes latni h egy not is sxarra ekéznek
2023. febr. 19. 02:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!