Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kedves férfiak 40 felett!Szeri...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves férfiak 40 felett!Szerintetek mire utal az alábbi szitu?Fiatal nő-idősebb férfi között.(bővebben lent)

Figyelt kérdés

Simogatta az úriember többször az arcom, amikor kettesben voltunk, ha megfogtam a kezét sokáig engedte, hogy fogjam, azaz nem 1-2 percig.Amikor kértem simogassa a combom,eljátszotta nem tudja a takaró alatt meddig nyúlhat és már simogatta a nemi szervem is.Aztán máskor is kértem, hogy simogasson, volt rajtam ruha, benyúlt már a nadrágomba is, a bugyimba nem.

Amikoriban simogatta az arcom azt mondta elviselhetetlen vagyok.Nem arcsimogatás közben, de akkoriban.

Aztán volt,hogy, amikor elment küldött csókot, amikor már a folyosón járt.

Amikor telefonon beszéltünk, és mondtam szeretem azt mondta "a te bajod",de, amikor mondtam tudom szeret azt felelte "azt sem tudod te hogy érzel honnan tudnád én hogy érzek",és erre mondtam nem vagyok hülye úgy nézett rám, mint egy kedves ismerősöm, akinek állítása szerint is fontosabb vagyok, mint szimpla szexuális vágy.Erre nem szólt semmit.

Ő életvezetési tanácsadó hivatalosan a szakmája szerint, előtte nem így voltunk.Aztán azt mondta egyszer, hogy bevonódott érzelmileg, jött elköszönni.Viberen is letiltott akkor.

Majd felkerestem x idő múlva személyesen, és akkor tagadta, hogy a nadrágomba nyúlt volna csak ruhán keresztül simogatott állítása szerint, és azt mondta ahhoz is hülye vagyok, hogy nem értettem, hogy csak poénból mondta majd ő megbasz, ha az a jó ismerősöm nem.Ami szerintem nem poén volt,mert amikor 1 hónappal a kijelentés után felhoztam azt felelte ne hozzam zavarba meg megsütötte a nap.De ugyanennél a találkozónál felhoztam személyesen is, hogy úgy nézett rám, mint az ismerősöm, akit a szerelmére emlékeztetek, és nem szólt semmit, csak feljebb húzta a kocsija ablakát, amikor mellette álltam.Ígérte segít életvezetési kérdésekben , majd visszatér, de most hanyagoljuk a dolgot családi problémái miatt.

Aztán írtam emailt, de nem reagált, ezért újra felkerestem személyesen.Nem is akart velem beszélni.Harmadszorra tudtam elcsípni.Kérdeztem olvasta e az emailt, mondta igen, de megbeszéltük befejezzük az együttműködést.Pedig legutóbb nem ezt mondta amikor az utolsó alkalom előtt találkoztunk.Mondtam neki ezután, hogy klinikai szakpszichológus szerint ő szerelmes belém.Erre nevetett vagyis inkább mintha kuncogott volna, és azt felelte "esetleg te belém,nem?" Utóbbit megírtam neki emailben meg már előtte.De számomra fura volt, ahogy nem reagálta le rosszul gondolja a klinikai szakpszichológus vagy valami.

Meg előtte alkalommal, amikor nem mondott semmit arra, hogy úgy nézett rám, mint az ismerősöm, akit a szerelmére emlékeztetek, csak feljebb húzta az ablakot.

Mit gondoltok?Ez a pasi szórakozik velem?Sosem volt köztünk szex, már nem jár pénzért, mint életvezetési tanácsadó, tehát simán mondhatná nem szeret, de sosem mondja ki, csak vagy terel vagy nem szól semmit.Egyébként házas.

Van köztünk 30 év, és nem 1-2 hónapja ismerjük egymást.

A tények alapján, mint kívülálló 40 feletti férfiak, ti mit gondoltok?Szerelmes belém a férfi vagy sem?Vagy csak vonzódik?

2023. febr. 18. 17:32
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
93%
#7 vagyok. Már egy párszor tudtodra hoztam, hogy nem szeret, olvasnod kéne kicsit a sorok között. Szerintem látja ő is, hogy pszichiátriai eset vagy, és talán fél, hogy ha az arcodba mondja hogy nem szeret, kárt teszel magadban. Denne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel. Mit akarsz egy 30 évvel idősebb családos embertől?
2023. febr. 18. 18:29
 12/31 A kérdező kommentje:

18:29

Nem adta tudtomra.Amúgy neki is vannak pszichés problémái, és az enyém sem durvább annál , max az életem, ezért kellett a szaksegítsége.Úgy, hogy nem ismered a teljes sztorit ilyen találgatásokba ne menj bele, csak, mert frusztrált vagy.Azt sem tudod milyen különleges a kapcsolatom vele régóta.Ő többet tett értem érzelmileg, mint a saját rokonságom.De ebbe ne menjünk bele.

Hűséges azt látom.De akit nem érdeklek nem mondja, ha 20 évvel fiatalabb és egyedülálló lenne belevágna.Máskor meg, hogy, ha 14 évvel ezelőtt találkozunk a válása után...

És sosem tagadta a tekintetét, nem reagálta le a szakpszichológus rosszul gondolja, csak egy kérdéssel terelt, visszadobta a "labdát", és kitért.Aki annyira nem akarja ne keressem, akit annyira nem érdeklek elmondja , hogy nem szeret.Vagyunk olyan viszonyban, hogy ezt kimondja.Ha így sem találkozunk, és így sem akar velem párkapcsolatpt olyan mindegy kimondja-e azt is , hogy nem szeret.Itt a lényeg az, hogy nem tisztázza konkrétan.Mintha ő sem lenne biztos magában.Esetleg benne lenne de valami visszatartja és magával is hadakozik.Nem érdekli őt az, hogy mi van, ha kimondja nem szeret.Mert így sem talizunk.Csak úgy nem keresném többet.Amit, ha akar mondaná nem szeret.Látom nem vágod a szitut, de ez már az első kommentedből is lejött.

Ja és többféle pszichés probléma van, nem mind "elmebetegség", látott orvos nyugi meg őt is.Javaslom neked is. ;)

2023. febr. 18. 18:37
 13/31 anonim ***** válasza:
93%
Szia, 40 feletti házas férfi vagyok, voltam már egy kevésbé hasonló helyzetben. Azért kerültem direkt bele, mert szükségem volt más nők intimebb társaságára is, de nem akartam szerelmet vagy szexet mert ezeket megkaptam otthon. Egyszerűen csak más nők társasága is jól esett és simogatta az egómat, h még mindig vonzó férfi lehetek, ha más nőknek is tetszem és viszont igénylik a társaságom. Ezért azt valószínűsítem, ő is hasonlóképp van veled kapcsolatban. Ezért ne is várj ennél többet v komolyabbat.
2023. febr. 18. 18:44
 14/31 anonim ***** válasza:
Basszus! Pályát tévesztettem! f.
2023. febr. 18. 18:45
 15/31 A kérdező kommentje:

18:44-es

És te is szerelmesen néztél az adott nőre meg simogattad az arcát is többször?

Ha meg felhozta szerinte érzel valamit meg sem szólalsz, és nem mondod, hogy nem?Tudod szokták mondani, hogy "a szem a lélek tükre" , "a hallgatás beleegyezés" és egyebek.Ok, elcséptelt szövegek, de valahol van bennük igazság.Vagy te másképp gondolod?

2023. febr. 18. 19:04
 16/31 anonim ***** válasza:
90%

Kedves kérdező, én nem vagyok frusztrált, de köszönöm a jótanácsot, ígérem egy unalmas pillanatomban átgondolom.

Neked pedig javaslom, hogy majd pár hónap vagy mondjuk egy év múlva, ha kicsit lenyugodtak a hormonjaid, olvasd el újra a leírásodat, és neked is teljesen világos lesz, miért írjuk mind azt, amit.

2023. febr. 18. 19:07
 17/31 anonim ***** válasza:
93%
13-as vagyok, igen, simogattam és szerelmesen néztük egymást és szeretlek szóval búcsúzkodtunk, pedig mindketten tudtuk, h ennél nem lesz több. Viszont sosem hagytam szó nélkül semmit. De a férfiak másképp működnek. Ha nem válaszol, nem jelenti a beleegyezést, nálunk nem működik a "hallgatás beleegyezés" közhely, sőt, inkább ellenkezőjét jelenti. A férfiak érzelmi kommunikációjának és nonverbális jeleinek többsége ellenkezőjét jelenti, mint a nőknél.
2023. febr. 18. 19:46
 18/31 A kérdező kommentje:

19:46

Akkor ott is több volt, mint szimpla egónövelés, csak nem kezdtetek bele.

Hát...vagyunk olyan viszonyban.Hogy elmondja nem.Pláne, ha azt akarja ne keressem többet, és azt akarja megszakadjon ez a lánc, hogy keresem, zavarja, ha ott vagyok stb.Szóval ő olyan, aki kimondja , ha nem, pláne ezen a ponton.Mert màr nem is jár, mint életvezetési tanácsadó.Azért fura a történet.

Ha annyira nem akartál volna többet és a nő hasonlóan keresett volna utána is, mint én őt nem mondtam volna nem szereted?Bár fura, hogy azt mondod otthon megvolt a szerelem, a szex, mégis szerelmesen néztetek egymásra meg elhangzott a szeretlek.Nálatok volt plátói szerelem akkor, amiből nem lett semmi, mert nem mertetetek/tudtatok lépni.

Itt meg nem mondta sosem, hogy szeret,na de , amikor felhozom azt sem mondja nem szeret.EZ a fura.Hogy csak hallgat a tekintete kapcsán, amikor azt tagadta, hogy nem nem viccből mondta, hogy majd ő megdug, ha az ismerősöm nem, hogy benyúlt a nadrágomba azt is, de ezt meg nem tagadta, hogy olyan volt a tekintete, mint az ismerősömé.Nem is tagadja érzett bármit, csak azt tagadta, hogy cselekedett ennek érdekében.Azt ismerte csak el, hogy ruhán keresztül simogatott.Pedig szerintem a ruhán keresztül simogatásnál már több , hogy be is nyúlt a nadrágomba... De "ok".

2023. febr. 18. 19:55
 19/31 anonim ***** válasza:
49%
Basszus! Hát én nem csak arcodat simogatnám! És tutira örülnék ha a bugyidba is eljuthatnék!
2023. febr. 18. 20:24
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező de minek lovagolsz azon, hogy biztos több volt részéről mert így meg úgy nézett, meg mondott vagy nem mondott? Nem lényeg mit mondott, hogy nézett. A lényeg, hogy nem kellesz neki és mindegy miért. Mindegy, hogy ő is labilis e, vagy hűséges, vagy bármilyen. És arra utal az egész, hogy egy ideig simogatta az egóját, hogy egy fiatal nő vonzódik hozzá, és a leirtakból azt sejtem, hogy ha akart volna akkor lefektet de még ezt sem tette meg. Hagyd már öt a francba, azon kívül, hogy abszolút szakszerűtlen ahogyan kezelt vagyis kétséges a professzionalitása még ráadásul a saját egója felemelésére használt, manipulált addig amíg elérte, hogy odaadd magad neki lelkileg és testileg is elérte, hogy ha rajtad múlik akkor dugsz vele viszont rájött, hogy mivel már futsz utána, keresed, elmész hozzá így ez már nem vicc, előbb utóbb kellemetlen helyzetbe fogod őt hozni és ennyit neki nem ér. Még akar tőled szabadulni, ezért nem ír vissza, nem válaszol stb. Mit nem értesz ezen? 3x nem reagál vissza erre te felkeresed. Nem nyilvánvalóan, hogy nem akar veled találkozni? Én elhiszem, hogy ez rosszul eshet de ez nem változtat semmit az ő akaratán. Egy mocsok labilis féreg nem pedig pszichológus vagy mit írtál róla.. Hagyd őt és ne légy egy kiszolgáltatott pincsi kutya aki rohan utána.
2023. febr. 18. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!