Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Folyamatosan szexelnék, van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyamatosan szexelnék, van rá valami gyógyszer,hogy csökkenjen a vágyam?

Figyelt kérdés
28 éves nő vagyok, van férjem és rendszeres is a szexuális életünk. Ez heti 2 alkalmat jelent nagyjából,de úgy érzem a napi 2 is kevés lenne és nagyon zavar. Ő nem igényli többször, én viszont nagyon. Van erre valami gyógyszer,hogy csökkenjen a vágy? Nem, nem vicc. Ez a kérdés igenis komoly.
2023. febr. 18. 16:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

#8 Biztos PGAD-ot akartál írni, a COPD teljesen más (tüdőkárosodás).

Kérdező, miből gondolod, hogy a napi kettő is kevés lenne, ha nincs róla tapasztalatod? Nem lehet, hogy ha naponta lenne egy-két menet, akkor már nem is éreznéd olyan extrém magasnak a libidódat?

A férjeden kipróbálhatnál néhány csábítási praktikát, például orális szexszel ébreszteni, kalandos dolgokkal kísérletezni.

2023. febr. 18. 17:48
 12/17 anonim ***** válasza:

Van rá gyógyszer.

37 éves, nős férfi vagyok és hasonló problémával küzdök

2023. febr. 18. 18:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem kell gyógyszer,teljesen normális,csak nem egyforma az igényetek..
2023. febr. 18. 20:58
 14/17 anonim ***** válasza:

Elnézést 11-es, és egyben köszönöm is hogy heolyesbítettél. Amúgy nem a PGAD-ra, hanem a PCOS-re gondoltam.

Pillanatnyi elmezavar volt csupán részemről 😅

2023. febr. 18. 21:14
 15/17 A kérdező kommentje:
#8-as: Onnan,hogy nem ő az első kapcsolatom és régebben nem volt ilyen gondom, cserébe volt más, ami sokkal nagyobb gond. Ezért sem opció a "válj el" és társai,mert minden másban hibátlan a kapcsolatunk.
2023. febr. 18. 22:17
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Keress egy potens szeretőt.

12es már jelezte😄😄

2023. febr. 18. 22:46
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha úgy érzed, hogy ez csak a vágyról szól, akkor vele, vagy egymagad juss több örömhöz. Ha ez nálad valami kényszeres szorongás oldás, akkor ez kicsit olyan, mint egy függőség, és úgy is kell kezelni.

De friss könyv, hátha [link]

[link]

2023. febr. 19. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!