Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudtok benne lenni egy éjszakás kalandban?
Össze fogod magad törni. Szakíts ha nem akar változtatni, de ha szereted akkor adj neki egy esélyt miután elmondtad neki őszintén hogy mi a helyzet.
Az egyéjszakások hát… Kell hozzá egy bizonyos felfogás szerintem, én férfiként is rosszul jöttem ki belőle amikor azt hittem erre vágyom.
Ilyen esetben inkább az ismeretségi körödben ismerkedj
Ameddig nincs addig pedig maszturbálhatsz,én van olyan nap amikor 5-6x is maszturbálok
Ha csalódásmentes éjszakára vágysz, ismerkedj velem😊
Udvarias, türelmes, "normális" férfi vagyok😊
Nos szerintem egy barátság extrákkal témával előrébb lennél mint az egy éjszakással. Az alkalmizós pasik csak a saját élvezetükre mennek (persze-persze most jön majd hogy nem így van, de az eddigi női ismerettségek visszajelzései alapján de), így jó eséllyel annyira se élveznéd mint a mostani pasiddal. Míg egy barátság extrákkalnál megbeszélhetitek az igényeket, vágyakat, miket próbálnátok ki szívesen, hogy lenne jobb stb. és nagyobb eséllyel találhatod meg az orgazmus eléréséhez vezető utat.
Én férfiként is inkább ezeket a "kapcsolatokat" preferálom, az egy éjszakás nem nagy durranás, és többnyire nem is akkora élmény mint amikor már tudja a másik fél mire vágysz. 32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!