Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy napig ellenkező neműek lehetnétek mit próbálnátok ki?
Mivel nem tudom mit és hogyan éreznék lehet hogy semmit vagy éppenséggel nagyon perverz dög lennék!
f
Kezdeném egy masztival, baromi kíváncsi vagyok, hogy a nők mit éreznek valójában. Hasonlít a miénkre?
Utána elmennék flörtölgetni. Arra is kíváncsi vagyok, hogy tényleg ennyire buta, megvezethető lúzer lesz-e a férfiak többsége, ha pinát szimatol.
A férfiakkal való baszás gondolatát erősnek érzem E/1-ből, ezért azt csak akkor próbálnám ki, ha csak lovaglásról lenne szó (semmi orál, kézimunka, stb), valami béna flótással, aki nem férfias, és nem akar megbaszni, csak hagyja, hogy irányítsak. Ez azért érdekel csak, mert mivel nincs hüvelyem, tudni szeretném, hogy milyen érzés, amikor férfiként dugok egy nőt.
A nap végén mindenféle dolgokra meghívatnám magam egy bárban.
Persze ha 35 fölötti és / vagy dagadt női testbe érkezem, csak masztiznék otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!