Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Párkapcsolatban mekkora a szexuális igényetek?
Figyelt kérdés
Tehát amikor benne vagytok egy párkapcsolatban, adott minden körülmény, ideális esetben milyen gyakran kívánjátok a szexet?
Nem az a kérdés, hogy milyen gyakran van, hanem hogy milyen gyakoriságot kívántok.
2023. febr. 17. 21:24
11/22 A kérdező kommentje:
10, mire gondolsz, kinek van baja ezzel?
2023. febr. 17. 21:57
12/22 anonim válasza:
Amikor huszonéves voltam szinte ki sem szálltunk az ágyból 😄 30-as koromban kb. 1-2 naponta, mert az a fránya meló, meg egyéb tennivalók :(
14/22 anonim válasza:
Én örülök hogy kiderült mennyi tenyészbika van Magyarországon!
Nem semmi!!
15/22 mikeXxX válasza:
Hosszútávon heti 5 számomra az ideális de ha kellően ismeri a vágyaimat ès csinálja is volt ez 7 is 😄! 43f
16/22 anonim válasza:
Óriási! Itt mindenki fehérmájú, betegesen szexmániás. Akkor hogy van az, hogy pl. a házasságokban alig van szex, vagy éppen szinte minden nő az impotens párjára panaszkodik.
Azért az vicces, hogy az itteni kandúrok napi 3-5 szexet tartanának ideálisnak. Legyen az heti 30, az havi 120 lefelé kerekítve. 😂😂😂
Megnézném én azt aki ezt bírná fsszal! Na meg nőt is akinek ez annyira bejönne, meg lenne rá kedve és ideje.
A napi 10, vagy az óránként kettő nem jobb lenne??? 😆
17/22 anonim válasza:
Egyre ritkábban. Egy éve vagyunk együtt, az elején mi is napi szinten nyomtuk. Összeköltöztünk, megszoktuk egymást, mostmár elég a 2-3-4 naponta is bőven. Teljesen normális, hogy laposodik egy idő után a szex, nem tudunk annyi újat mutatni minden este, hogy nagyon kívánjuk egymást mindig. Max néha egy gyors ürítés még jól tud esni, de ezt van hogy intézem magamnak. 26f
18/22 anonim válasza:
Jól esne legalább kétnaponta, de be kell érnem a heti egyel is.
20/22 anonim válasza:
Nem is értem, mert az egészséges ember minden nep eszik is, még ha néha kevesebbet vagy többet. Vagy éppen fogyókúrázik kicsit. Így van ez mindennel, mert ez a természetes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!