Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek ki simul a fitymátok merev állapotban is? Én a makk pereme után tudom húzni, de nem simul ki.
Figyelt kérdés
Teljesen lehúzod a fitymát maszturbálásnál és piciket húzol rajta, vagy visszaengeded a fitymát a makkra?2023. febr. 17. 20:16
A kérdező szavazást indított:
Simára tudom húzni
Nem simul ki
Visszaengedem a makkra
Piciket húzok rajta
12 szavazat
1/17 anonim válasza:
Nem igazán értem, mit akarsz mondani. Le van ragadva a fitymád valahol?
2/17 A kérdező kommentje:
Nincsen. Ugye lankadtan hátrahúzom a fitymát és szépen ki simul, amikor merev, nem teljesen simul ki a bőr. Nem szűk, csak megmarad a vastag bőr, a makk perem után.
2023. febr. 17. 20:35
3/17 A kérdező kommentje:
Nekem hosszú a fitymám, vagy miért?
2023. febr. 17. 20:37
4/17 anonim válasza:
Szerintem ez normális. Nálam is ilyen, ha jól értem, mit mondasz.
5/17 A kérdező kommentje:
Köszi
2023. febr. 17. 21:26
6/17 anonim válasza:
Nekem sem simul ki mereven. Vagyis kisimul, de akkor már feszül a bőr és a makk feje is lefelé mozdul el.
Ennek oka a rövid fitymafék vagy a kicsit hosszabb fityma. Gondoltam rá, hogy megműttetem a fitymaféket, de nem ér meg ennyi fájdalmat.
7/17 A kérdező kommentje:
Nekem lankatan mozdul lefelé a makkom. És fehéres a fék alatti része.
2023. febr. 17. 21:40
8/17 anonim válasza:
Nekem is lankadtan is lefelé "bólint" egy kicsit a makk.
Az kimaradt, hogy hokizásnál a makkra visszahúzom a fitymát
#6 voltam
10/17 anonim válasza:
Nekem is ilyen, nincs gondom vele. Rendesen működik, csak hosszú a fitymám és nem tudom simára húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!