Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó nő a szomszédasszonyod?
Nem rossz.Sűrűn áthallani mikor a pasija tömi.Nagyon nedves lehet.
De néha már idegesítő ezt hallgatni.
Mi is csináljuk a párommal de mi nem hangoskodunk úgy mint ök.
10 lakásos társasházban lakunk, de csak a mellettünk élő szomszéd 40-es nő az egyetlen, aki kinéz valahogy, a többi nő idős, aki pedig fiatal huszonéves az viszont ronda. Viszont a szomszédunkban élő nő házas. Ez lenne a kisebbik gond, ám amolyan elvont páros, akik nemigen kommunikálnak senkivel. A köszönésen kívül alig váltanak pár szót. (Ha barátságosabb lenne, tuti elkaptam volna már rég. 5 éve lakom itt.)
Házinyúlra nem lövünk, de ez soha nem zavart engem. 67 lakásos emeletesben nőttem fel. Fiatalon, kettő korombéli lánnyal és egy harmincas nővel is volt viszonyom a szomszédok közül. Később, családiházban élve szemközt egy családi vendéglő volt, ott is laktak. Idős tulajdonos házaspár és a harmincas lányuk. A lánnyal barátság extrákkal viszonyunk volt. Eszünk ágában nem volt kapcsolatban élni, de a szex jó volt. A mellettünk lakó egyik szomszéd egy idős pár volt, másik házbanban szintén egy nyugdíjas néni élt, ám odaköltözött a huszonéves unokája, aki külsőre jó volt, de természetre egy frigid fúria. (kertészkedés, napozás közben kellemes látvány volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!