Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kreol latinos lányok! Nektek milyen külsejű pasi az ideálotok?
Most nyilván a külsőre célzok ezzel. Kíváncsi vagyok, van-e valamilyen összefüggés és az ellentétek valóban vonzzák-e egymást.
Én magas, szőke hajú, kék szemű férfi vagyok de még nem az a hófehér-szeplős kategória. Nekem kifejezetten a kreol bőrű, barna/fekete hajú, barna szemű, latinos lányok jönnek be, de valahogy a sok randi és kapcsolat ellenére sosem az én eseteim jönnek össze nekem, akik a legjobban bejöttek volna számomra.
Nektek bejönnek egyáltalán az ilyen északibb típusú vagy ausztrál (sötét szőkés haj+napbarnított bőr) típusú férfiak?
Á ők nem hiszem , hogy gyakorisok:D
Persze , most hogy ezt írtam megjelennek tuti.
Ahany ember annyi izles... valakinek az ellentete jon be, valakinek nem.
Igy hirtelen 4 deliesebb lany ismerosom/baratnom ugrik be es valamelyiknek szinten a hasonlo jon be, valamelyiknek meg az ellentete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!