Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki pénzért árulja magát? Mi az oka, hogy ezt az utat választottad?
Milyen szinten űzöd, esetleg csak képeket árulsz magadról vagy bármit megteszel?
Kényszerűségből vagy önként és dalolva választottad ezt az utat?
Mióta csinálod?
Megbántad?
Képeket adok el
Illetve BDSM-mel és Fétisekkel foglalkozom
Ez mellett vállalok masszázst
Sima
Lingam
Prosztata
A szakmámal nem keresek vidéken 250.000ft SE .
Azért választottam ideiglenesen a fent leírtakat mert ahhoz hogy el tudja költözni és egy nagyobb városban új életet kezdjék és a szakmámban tudjak dolgozni és megélni ahhoz pénzre van szükségem
120 ezer nettoból meg nem veszel ki egy albérletet és nem kezdesz új életet...
Szexelni nem szexemék pénzért arra nem vitt rá a lélek gyűlölném magam miatta
Viszont a BDSM , masszázs , fétisek
Bizonyos kereteken belül vállalható.
Ez nem csak arról szól h eljön elmondja mit akar fizet és megcsinálom
Nagyon sokszor meg kell Őket hallgatni -beszélgetni kell velük
Meg kell nyugtatni Őket hogy a bizonyos szexuális vágyaik rendben vannak pl egy prosztata izgatásnál kicsit nehéz lelkileg elfogadniuk h ez jó és szeretik
Összeségében szeretek emberekkel ilyen módon foglalkozni
Nem bántam meg mert rengeteget tanultam
Viszont nem ez az élet célom
És eljárhatok én lépcsőházat takarítani idős embert gondozni meg közmunkára
Dolgozhatok 24 órából 16ot de Nem fizet semmi se annyit hogy abból megélj illetve még félre is tudj rakni egy albérletre stb ..
És nem . Egyáltalán nem ez a könnyebbik út.. sokan hiszik azt mennyire könnyű egy prostinak vagy egy más intim témával foglalkozó nőnek ..
Nem az ..
Könnyebb takarítani
És takarítanék ha megérné ha megbecsülnék a munkám és fizetnének annyit hogy ne örlődj hónapokon keresztűek h bele vágj ne vágj vagy hogyan tovább
Lelkileg ez tönkre tesz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!