Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért visszatetsző a férfiak szemében,ha egy nő nem szeret orálozni, se kölcsönösen, sem sehogyan?
A visszatetszőség erős kifejezés azért, legalábbis ami engem illet.
Elsőre inkább prüdériát sejtet, és manapság furcsa hozzáállásnak tűnik.
De persze sok oka lehet. :) 31/F
#3 Nem én gondolom ezt, hanem arra utaltam, hogy ez a leggyakoribb vélemény, ha ilyennel találkozik az ember.
Volt olyan párom, aki kapni szerette, adni annyira nem. Tehát az sem prüdéria, hanem valami más - az okát nem volt alkalmam kideríteni :D
Nálam még nőként is kizáró ok lenne ha nincs orál. És nem csak ha nem kapnék, de az is ha nem adhatnék.
Nem is értem azokat akik megvannak nélküle. Főleg a férfiakat. Amennyire egy férfi élvezni tudja az orális kényeztetést...bűn megvonni tőle.
Nem visszatetsző csak ki kell ügyelni arra, hogy hasonló beállítottságú partnert találj!
Ha a férfi szereti de nem kapja az probléma lesz előbb-utóbb.
Ha a nő szereti de nem adja megint csak probléma lesz.
Nem derült ki ,hogy csak adni nem szereted vagy kapni sem akarod?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!