Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/nők, titeket ez nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, titeket ez nem zavar? (mélytorok)

Figyelt kérdés
Nem tudom, a valóságban mennyire jellemző, de itt az oldalon egymást érik a mélytorokkal kapcsolatos kérdések és "jótanácsok", amiből azt a következtetést vonom le, hogy egyre népszerűbb ez a gyakorlat a hétköznapokban. Az ezt gyakorlókat kérdezem: titeket kicsit sem zavar, hogy a pasitok egy olyan szexuális gyakorlatra próbál rávenni, vagy éppen használ titeket, ami kizárólag számára örömteli, számotokra viszont nem hogy nem kellemes, de még csak nem is közömbös dolog, és a "kicsit undi"-tól is messze van? Gondolok itt arra, hogy a mélytorkozás mindenképpen kifejezetten negatív fiziológiai érzetekkel/reflexekkel/reakciókkal (öklendezés, könnyezés, hányás) jár, ráadásul még potenciálisan életveszélyes is. Elég egy rossz mozdulat, egy kicsit figyelmetlenebb partner, esetleg visszacsorgó gyomortartalom, és konkrétan megfulladtok. Titeket kicsit sem zavar, hogy a partneretek ennyire önző?

2023. febr. 14. 18:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%

Én nőként a 10essel értek egyet.

Soha a büdös életbe nem hánytam össze magam...

Ez teljesen egyénfüggő.

Ott a 9es nem élvezi ezért,nem csinálja.

De olyan mint,az anális szex.

Valamelyik nő élvezi,neki egészségére. 29/N

2023. febr. 15. 00:11
 12/15 anonim ***** válasza:
63%

Nem zavar, nem bírom csinálni én sem ilyen mellékhatások nélkül amiket leírtál, ezért nem is csinálom.

Senki farkán nem fogok fulldokolni, iszonyat taszítónak tartom, nem szexi...

De nekem soha senki nem is erőltette az ilyesmit.

2023. febr. 15. 02:38
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem zavar.

Egyrészt tudom, hogy hogy kell csinálni (nem öklendezem, nem hányok, stb), másrészt - pont azért mert tudom hogy kell - a pasimnak ez élvezet, és sok mindent megtesz az ember a párjának (oda-vissza) ami annak élvezetet okoz, és mellesleg engem is izgat.

De teljesen egyetértek azzal, hogy ha valaki ezt nem szereti/nem tudja, az egyszerűen ne csinálja. A szexben bármi lehet jó, de soha semmi nem lehet kötelező.

És nem mellesleg, sok múlik a pasin, mennyire jól, okosan, vagy épp ész nélkül, tapasztalatlanul csinálja.

2023. febr. 15. 07:39
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ki mondta, hogy nem szeretem!?
2023. febr. 15. 11:56
 15/15 anonim ***** válasza:
83%

Én szeretem, de érdekes módon, a barátom odafigyel, hogy ne "hányásig" szpasson, még úgy is, hogy a fejemet is megfogja közben.

Minimális odafigyelés kérdése, és még sohasem öklendeztem vagy könnyeztem :)

2023. febr. 15. 18:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!