Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikerült már szex-szel lenyugtatni a párodat? Hogyan sikerült?
Volt egy csajom, ha hisztizett, akkor azt kellett neki mondanom, hogy majd jól elfenekellek és jól megduglak, ez annyira felizgatta, hogy szexelni kellett vele, utána meg persze teljesen más volt mint előtt.
Kíváncsi lennék akad-e még ilyen vagy hasonló nő??
#18 Húha, mintha magamat olvasnám. Közös hitel nálunk sincs, mert a lakást én vettem saját hitelre még az esküvő előtt. De igen, akármennyire is megőrít a szexhiány, és akármennyire is szidom magamban, még mindig odavagyok érte. Jól esik meglepni ezzel-azzal és jó látni az örömét. Pedig az én feleségem még a házimunkában sem remekel. A mosáson kívül mást alig csinál meg, néha főz, de azt is 70%-ban én csinálom (mondjuk szeretek főzni, csak lassú vagyok benne).
Az tuti, hogy ha kidobnám, piszok rendetlenség volna meg én is egyedül érezném magam, pedig van egy kutya.
Párhuzamosan keress másik nőt, nem kell erőltetni a keresést, de, ha megtaláltad az igazit, akkor lépni kell.
Nem gondoltam ennyi langyi pasi van, aki tengeti szexmentes életét egy női 'alkalmazottal'. Még hogy a nők érzelmesek... Lehet fogyasztóvédelemnek kéne inkább írni hogy nincs meg a fűtőértéke a kapcsolatnak amiért folyamatosan fizettek.
Azért kíváncsi volnék mit mondana ezekről a másik fél: A nő. Ahogy panaszkodik a barátnőjének hogy már 3 éve hozzám sem ér, előtte meg olyan durván csinálta nem is figyelt rám hogy szeretem. Csak egy gépnek nézett...
Komoly előzménynek kell azért ennek lennie, hogy aszexuálissá válik egy kapcsolat. Nem gondolom hogy mindegyik csak eljátszotta volna a szexet. Inkább Valami miatt vonja meg.
Na mindegy sajnálom hogy ilyen Siratófal lett ez a kérdés.
Tényleg elég sok ilyen nő lehet akkor. A féltékenykedés, rám akaszkodás itt is megvan. Pl. nem tudok úgy elmenni vásárolni, hogy 20 perc után ne csörögjön rám, hogy "hol vagy, mikor jössz?". Ha nagyritkán elenged a haverokkal sörözni, akkor is percre pontosan a megadott időben otthon kell lennem, különben hiszti van. Egyszer kiakadt azon, hogy a levelezésemben meglátott egy női nevet, és alig akart lehiggadni, hiába mutattam neki, hogy csak a HR-es a cégtől, ahová jelentkeztem...
Nálunk még van szex, csak nagyon ritka és akkor is kizárólag a hálószobában, kizárólag missziben vagy kutyában (lovagló kizárva, hiába lenne a kedvencem) és semmi extrát nem hajlandó kipróbálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!