Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüzességet el lehet veszíteni vibrátorral? (Elméleti kérdés)
Én bnőm anno sokat kínlódott, de nem írom le a teljes sztorit hogy én emiatt min mentem keresztül. Lényeg az hogy nem szakadt el neki a hártya sehogy se.. 2,5 évig váártam majd lefeküdt egy másik pasival és vele elvesztette. :) end of story. Legelső bnő és nagyon szerettem. Nem nem lettem rossz a kapcsolatban.. ő úgy gondolta majd egy igazi férfit talál és majd ő vele elszakad. A 10 ezer gyertyafényes masszázsos kényeztetésem nem volt elég.
Tehát próbáld ki a vibrit.. ne ezen múljon.
Ha elmélet, ha nem, NEM. Az nem szűz, aki SZEXELT. ValakiVEL.
Érdekes, fiúknál nem kérdés, ha pl. "közösült" a porszívóval vagy nem tudom mivel.
Egyébiránt, kettesnél a "lelki szüzességvesztés" mi a jó életet jelent?
A szűzhártyád átszakadhat ez igaz, de a nőknél a szüzesség elvesztése az azt jelenti, hogy hímvessző járt a hüvelyben.
Tehát.
Nem vibrátor, nem műkuki, nem hátmosó kefének a nyele, nem banán, nem a barátnő ökle, hanem igazi férfi hímvessző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!