Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észre vettétek ti is azt hogy azok akik 17-18 évesen már nagyon jól, felnőttesen néztek ki azok 25 éves koruk körül már nem annyira néznek ki jól?
Figyelt kérdés
Fiúknál is meg lányoknál is észre vettem azt hogy aki fiatalon előnyösen néz ki az 25 körül eléggé kiégett lesz és nem annyira előnyös kinézetű mint tiniként.2023. febr. 12. 19:04
1/5 Lazy Lover válasza:
igen az a baj a legtöbb nő ismerősöm elhízott lett tiniként meg bomba volt
2/5 anonim válasza:
Igen, és sokszor fordítva is igaz. Fiatalon kis bénácska, felnőtten meg már tök jó külső.
3/5 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Volt általános iskolában egy lány osztálytársam, aki 14 évesen 18-20 évesnek nézett ki, és most is letagadhatna 10 évet. Ha a lányával együtt megy valahova, aki nem ismeri, azt hiszi, hogy a nővére.
4/5 anonim válasza:
3 bocsánat, helyesen: "most letagadhatna 10 évet"
5/5 anonim válasza:
Én is így jártam. Mintha az arcom is megváltozott volna. Plusz el is híztam kicsit. De attól még így is jó nőnek tartom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!