Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 8 éves párkapcsolatban sok jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8 éves párkapcsolatban sok jó és rossz dolgon mentünk keresztül, ezt a szex is megsinylette, érdemes még küzdeni, vagy lépjünk ki? N30

Figyelt kérdés

Próbálom a lényeget leirni.

8 éve vagyunk együtt. Az első egy év nehezen indult, mert a párom még az exet szerette, vagyis próbálta elfelejtnei, így sajnos akkor en nem éreztem szeretve magam. Utána 3 év telt el relatíve nyugalomban. Utána úgy nézett ki, hogy nem egyeznek az élet céljaink, és akkor pedig en léptem félre sajnos (tudom, nem ez lett volna a megoldás.)

Utána par hét múlva kibékültünk. Megint eltelt majdnem 3 év, de egyre inkább eltavolodtunk (hétköznapok, stb.) Sajnos azt vettem észre, hogy számomra egyre kevésbé vonz a szex a párommal, sőt, a minap már a csók ellen is tiltakozott a testem. Sokszor felhozzuk à múltat, ki mit csinált. Odáig jutottunk, hogy nyomkoveto van a telefonomon és minden nap olvassa az üzeneteket a telefonomban, s mindenért számon is kér. Sokat kiabalunk, veszekszunk.

Mit lehetne tenni?

2023. febr. 10. 19:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem. Menekülj ebből a kapcsolatból.

30 éves vagy, most még tudsz új életet kezdeni

2023. febr. 10. 19:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem is 8 éve van párom, de jól működik a szex, viszont ha nem működne jól és nem is lehetne változtatni rajta, akkor biztos, hogy kilépnék a kapcsolatból.
2023. febr. 10. 19:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom így ezeket leirva te tényleg azt érzed hogy EZT menteni kell?

Menekülj amíg nem veszi el az összes pénzed meg kulcsod is.

2023. febr. 10. 19:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Eleve rosszul indult, hisz te csak valami pótlék voltál. Nyomkövető a telefonon??? Engedjétek el egymást!
2023. febr. 10. 19:34
 5/8 anonim ***** válasza:
A leirasod alapjan 1 indok sincs a maradas mellett!
2023. febr. 10. 19:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez szomorú basszus igen tudom 8 év az 8 év sok minden össze köthet ! Te is a párod is csinált olyat amit nem kellet volna ezt visszacsinálni nem lehet ez mar múlt! Csak ugye benned benne is megmaradt. Ennyire nem bízik benned hogy nyomkövető meg mindennapi ellenőrzés ez kicsit sok számomra! Nincs meg a bizalom akkor semmi nincs!

Fizikailag is bánt? (Sok nő el se meri mondani )

Nyilván a te életed jövőd ezt senki semm tudja tapasztalni jobban nálad ez tény!

Javaslatom : tudom hogy nehéz en is voltam mar nehéz helyzetbe valljátok el békébe nincs értelme egymásra “mutogatni” hogy miattad meg ezért azért alakult így!

Fiatal vagy találni fogsz egy olyan embert aki tisztel és megbecsül!

Fel a fejjel és kitartást!

2023. febr. 10. 21:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Sok emberszabású írja hogy "menekülj onnen" stb. stb.

Azt az "onnan"t te hoztad össze, ahogy leírtad, mert félredugtál, mert nem egyeztek az életcéljaitok :DDD. Ilyen kifogást sem hallottam még :D.

Inkább azt mondom, hagyd békén azt a srácot, már eléggé tönkretetted az életét. Biztos rámásztál a kapcsolata után megkaptad most meg te dobod el. Elérted, amit akartál, ne árts neki többet, jobbat érdemel nálad!

2023. febr. 10. 22:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Boldogtalan vagy, nem jó a szex, csaltad a párod. Szerinted mit kellene tenned? Vele maradni örökre?
2023. febr. 11. 06:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!