Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, szeretitek ti valójában a férfit vagy csak szórakoztok vele, mivel még a testetek, a nemi szervetek funkcióival sem vagytok tisztában, úgy kell megtanulnotok a szexet ?
Figyelt kérdés
2023. febr. 9. 22:57
1/3 anonim válasza:
Mivan? :D
Nyilván tisztában vagyok a saját testemmel, szégyellném is magam ha máshogy lenne.
Férfiakkal meg csak úgy vagyok ha előtte letisztáztuk merre hány méter, szóval senkivel se szorakozok, és nem kiélem magam velük.
2/3 anonim válasza:
Akit nem szeretsz, nem szimpi azzal nem dugsz. Érzelem, vonzódás nélkül önmagában a nemi szervük "funkciójával" meg a golddiggerek és a k.rvák érvényesülnek nem a Nők.
3/3 anonim válasza:
kidobott egy csaj és úgy érzed, hogy csak szórakozott veled? ráadásul még a szex sem volt jó?
amúgy mindenkinek meg kell ismernie a saját testét! nekem is meg kellett, de sosem szórakoztam közben senkivel.
és a 2-es nagyon jól leírta. érzelem és/vagy vonzódás/kémia kell ahhoz, hogy szexelni tudja valakivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!