Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hány évesen dugtatok úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen dugtatok úgy először, hogy nem volt a farkatokon gumi? Milyen érzés volt? Hogy történt?

Figyelt kérdés
2023. febr. 8. 13:21
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
18. Nagyon jó volt. Úgy, hogy lett barátnőm.
2023. febr. 8. 13:29
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
14 jo
2023. febr. 8. 13:29
 3/10 anonim ***** válasza:

Anno 16

Amikor elkezdett a barátnőm fogamzásgátlót szedni

Nagyon jó volt

2023. febr. 8. 13:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Úgy 19 lehettem. Nagyanyám házában voltunk kettesben, enyelegtünk, mint minden tini szerelmespár, és nagyon egymásra indultunk, de nem volt nálunk gumi. Nem úgy készültünk, hogy egyedül lehetünk.

Na hát lenyomtunk egy végtelen tipikus tini párbeszédet, ahol ő nyöszörög, meg sóhajtozik, hogy ne csináljam, nem szabad. Én meg súgdosom a fülébe, hogy nem lesz baj csak egy nagyon kicsit :D. Mivel ő is nagyon be volt gerjedve, beadta a derekát.

Milyen érzés volt? Brutális, és ennek több oka is volt.

1: eredendően sokkal jobb gumi nélkül, mint benne

2: a tiltott gyümölcs adrenalinja nagyon felpörgetett

3: már eleve annyira be voltunk indulva, hogy már a gondolattól remegtem

4: belevinni őt a rosszba elképesztő izgató volt - szerintem amúgy ez utóbbi volt a legeslegjobb az egészben. Olyan volt, mintha egyéjszakásra próbálnék rávenni egy ártatlan jókislányt. :)

Aztán az élet és a karma kemény tanítómester, mert éppen ez után történt, hogy több napot is késett neki. Bár biztos voltam benne, hogy semmi gond nem lehet, azért egymás kezét szorongatve rettegtünk, az anyjának sem merte elmondani. Ezután megtanultuk, hogy nem ér ennyit.

Azóta is összemosolygós emlék amúgy mindkettőnknek - mármint elvettem feleségül a lányt, és azóta is vele vagyok.

2023. febr. 8. 13:38
 5/10 anonim ***** válasza:
14 voltam jó érzés volt osztálykiránduláson volt
2023. febr. 8. 13:39
 6/10 Hans Pötterman ***** válasza:
21
2023. febr. 8. 13:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
21 voltam, óvszer nélkül, klassz volt mivel érzelmeim is voltak a lány irányába.
2023. febr. 8. 14:08
 8/10 anonim ***** válasza:

22 évesen.

Elég komoly lettea kapcsolatunk, és hát valljuk be, a gumit egyikünk sem preferálta, így jött a gyógyszer.

Utána még jobb lett a szex.

2023. febr. 8. 14:55
 9/10 anonim ***** válasza:
17 évesen. Az első szex volt. Barátnőmmel csináltuk
2023. febr. 8. 16:46
 10/10 anonim ***** válasza:
24 évesen lett az első olyan párom aki tabit szedett, előtte mindenkivel óvszer. Huh, gumi nélkül sokkal-sokkal jobb. Annyival viszont nem, hogy a havi elmaradása, vagy a betegségek miatt szorongjon az ember (alkalminál).
2023. febr. 8. 16:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!