Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgató látvány ha spriccel a nő?
Figyelt kérdés
Volt egy pár nő az életemben akik spriccelve élveztek el. Engem izgatott a látvány nagyon! Nem tudom más mit gondol erről.2023. febr. 7. 17:28
1/10 anonim válasza:
Nyilván izgató, de ez nem egy gyakori dolog.
3/10 anonim válasza:
Egyértelműen izgató látni, hogy sikerült teljesítened.
4/10 anonim válasza:
Igen. Egy párommal sikerült csak de 1 év után rendszeres lett. Nem behatolással, ujjal kizárólag.
NE irj privit mert törlöm!
5/10 anonim válasza:
Mármint az, hogy visszatartja a pisit, majd orgazmuskor elengedi?
Hát van akinek bejönnek a húgyozó nők férfiak látványban meg vsn akinek a szar is fétise, köszi én nem kérek belőle.
És igen, a sqirt húgy, nem valami megmagyarázhatatlan női jelenség amit még a tudomány nem tárt fel :D
6/10 anonim válasza:
Még nem volt benne részem, de valahogy nem is vágyom rá. Osztom az 5-ös véleményét.
7/10 anonim válasza:
Szerintem izgató, sajnos még nem találkoztam olyan lánnyal aki képes rá :/ de kipróbálnám
8/10 anonim válasza:
#5: igen, minden tudatlan pasi ezt mondja, aki még nem tapasztalta meg sosem :)
De nem állok neki ezredszer is részletesen elmagyarázni, hogy miért nem minden húgy ami részben a húgyhólyagból a húgycsövön át távozik, mert ha csak kis mértékben is tisztában lennél az emberi anatómiával, eleve nem lennél ennyire ostoba. :)
9/10 anonim válasza:
#8. Ha ilyen tájékozott vagy akkor taníts minket, kérlek! 6-os voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!