Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak hogy ebből szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ebből szex legyen?

Figyelt kérdés
Hamarosan át fogok menni egy fiúbarátomhoz és mostanában elég sokat szoktunk flörtölni,és mindketten szinglik vagyunk,és őszíntén szólva én egy kicsit vonzódok hozzá,és szerintem ő is hozzám.Mit csináljak hogy ebből este szex legyen?
2023. febr. 7. 16:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha a pasi nagyon nem vagta le mit miert csinalok, bele szoktam ulni az olebe. Mozogtam, ficankoltam rajta picit, foalltam valamiert, majd ujra vissza. Ennyibol ra kell, hogy jojjon.
2023. febr. 7. 19:21
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
tegnap 17:17,steven tudjuk segghulye vagy, esetleg hasznald a google-t neha, hogy bovitsd a tudastarad es ne csinalj lepten-nyomon hulyet magadbol.
2023. febr. 8. 11:50
 13/16 anonim ***** válasza:
Mesélj! Összejött?
2023. febr. 14. 23:11
 14/16 A kérdező kommentje:
igen:)
2023. febr. 15. 07:25
 15/16 StevenUp ***** válasza:

febr. 8. 11:50

Nem neked fogom bizonygatni, hogy elég jól ismerem a Maslow piramist. De mint magaa neve is mutatja ez egy elmélet. Gyakorlati alapja annyi van hogy a föld lakosságának egy jelentős részére igaz. De vannak minden irányban kirívó esetek, szélsőségek. Ezek a nem átlag emberek akikre kevésbé jellemző az alapformátumban lévő piramis. Én sem tartozom a nagy átlaghoz 🤷‍♂️ ilyen egyszerű. De téged már biztos bántottalak meg, ha fő életcélod lett az, hogy engem, vagyis a válaszaimat rajongásig kövesd és lépten nyomon beleköss, mint egy öreg b*szatlan macskás nő, aki csak szaoulni tud, mert életében két boldog perce nem volt 😀

Üdv a rajongói klubbomban. ❤️

2023. febr. 15. 07:47
 16/16 anonim ***** válasza:
#14! Mesélj! Mit csináltál? Hogy jött össze? Mi volt?
2023. febr. 15. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!