Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk amikor legelőször odakerü...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk amikor legelőször odakerült a sor, hogy puncit kell kényeztetnek akkor nem ijedtetek meg, hogy most mi lesz, hogy lesz? Tudtok e örömöt okozni a lánynak vagy csődöt mondtok?

Figyelt kérdés
2023. febr. 6. 17:41
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Már az első petting során ki tudtam elégíteni a barátnőmet kézzel. Tájékozott voltam, tudtam, hol kell izgatni, és neki könnyen kitapintható, viszonylag nagy csiklója volt. Ő is viszonozta, mindketten elélveztünk elsőre.
2023. febr. 6. 17:45
 2/10 anonim ***** válasza:
22%
Mint az 1-es is irta a petting nagyon sokat segit ezen. (Mondjuk én különlegesen jo helyzetben voltam, mert idösebb unokatesom elvitt néhány prostihoz. Kimondottan ugy adott át nekik, hogy tanitsanak engem ezekre. Nem is volt aztán ilyen gondom.)
2023. febr. 6. 17:50
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Nem, mert fel voltam izgulva és mindent meg akartam tenni, hogy a lánynak jó legyen. :)
2023. febr. 6. 17:54
 4/10 StevenUp ***** válasza:
77%

Nem volt baj a nő kézzel való kényeztetésével. Tudtam hogy mit hol kell keresni.

A behatolás meg megint csak egyszerű volt, mert ott az akkori barátnőm irányított mert kilovagolta belőlem a szüzességet.

Nyelvvel voltak néha gondok de gyakorlat teszi a mestert alapon már nincs rá panasz arra se.

2023. febr. 6. 18:21
 5/10 anonim ***** válasza:
85%
Én is kézzel kezdtem, viszonylag hamar megtaláltam azt a pontot ahol kell a jelzései alapján, nyelvvel meg még hamarabb, úgymond tapintásra elüt a környezetétől (aki nyalt már tudja mire gondolok) és így könnyű volt.
2023. febr. 6. 18:33
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
Érdekes hogy mennyire profinak tűnik itt mindenki. Nekem eddig valahogy magától egy férfi se találta el jól, se kézzel, se szájjal.
2023. febr. 6. 19:12
 7/10 StevenUp ***** válasza:
64%

ma 19:12

Gagyi pasik voltak. Most nem azért de a te p*nád se egy labirintus, vagy a Londoni metró-hálózat. Aki minimálisan veszi a fáradságot hogy utána nézzen, hogy hogy épül fel egy p*na, az jó eséllyel elsőnek, kis matatással de mindent meg tud találni. 🤷‍♂️

2023. febr. 6. 19:14
 8/10 anonim ***** válasza:
56%
Pedig Londonban is tök egyszerűen ki tudtam igazodni a metrón:)
2023. febr. 6. 19:17
 9/10 anonim ***** válasza:
11%
#6 Sajnálom, hogy téged béna pasikkal hozott össze a sors, de hidd el, nem mindegyikünk az. (#1 voltam, arra a pettingre 17 éves koromban került sor.)
2023. febr. 6. 19:17
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon szeretek puncit nyalni ! Tehát nem gond
2023. febr. 7. 07:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!