Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha meglátnátok egy ilyen lányt az utcán, mit gondolnátok róla? Nagyon izgatónak vagy inkább ribisnek tartanátok?
2023. febr. 5. 07:19
11/38 anonim válasza:
Egy ilyen lanyt? De hiszen pasit linkeltél.
12/38 anonim válasza:
Szerintem inkább izgató.
Nekem tetszik.
14/38 anonim válasza:
Sajnálnám, és elhívnám venni egy rendes magassarkút.
15/38 anonim válasza:
Ha ilyen hidegbe latnam, sajnalnam. Megkerdeznem hogy elvihetem-e valahová, meg ne fagyjon :D
16/38 anonim válasza:
Azt gondolnám, hogy aki van annyira elszánt, hogy egy ilyen kényelmetlen, cipőnek csúfolt valamit a lábára vesz, az sok más rosszra is képes. Szóval kerülném. A cipőn kívül viszont szerintem teljesen rendben van, nem tartom ribisnek.
18/38 anonim válasza:
Barátnőm sokkal szexibben öltözik. (Számomra) Ez nekem max a megnézem 10 másodpercre kategória.
19/38 anonim válasza:
sajnálattal néznék rá, hogy miért bünteti magát olyan lábbelivel, amiben nem lehet menni
20/38 anonim válasza:
Nekem bejön, szeretem ha egy nő szexin, nőiesen, csinosan öltözik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!