Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 centi átmérőjű a péniszem és kerülete 16-17 centi, ez túl vastag?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy milyen tág egy nő, tudom hosszra van egy határ már, de vastagságra mi lehet ami már fáj egy átlag nőnek?
Mondjuk 20 nőből mennyinek kedvezne ez a méret?
2023. febr. 4. 20:14
2/15 A kérdező kommentje:
Élvezhetetlen lenne?:/
2023. febr. 4. 20:27
3/15 anonim válasza:
Megfelelő nedvesség esetén nem lenne élvezhetetlen. Csak eleinte óvatosan kellene.
4/15 A kérdező kommentje:
Akkor mégsem fájna?
2023. febr. 4. 20:31
6/15 anonim válasza:
Nekem fájna, és nem, nem lenne élvezetes, hiába nyalnál ki előtte :(
7/15 A kérdező kommentje:
És ha ujjaználak?
2023. febr. 4. 21:17
8/15 anonim válasza:
Ez egy nagyon jó méret lehet, ha megtanulod, hogy használd. Előjáték, fokoztosság mindenképp fontos lesz.
9/15 anonim válasza:
Nagyon jó vastagságú a farkad 😍
10/15 anonim válasza:
Nekem túl vastag lenne, használhatatlan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!