Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ! Kipróbálnátok a Gloryholet?
Figyelt kérdés
Hogyan , milyen formában tudnád magad benne elképzelni?
Esetleg akinek volt benne része , milyen tapasztalata van?
2023. febr. 4. 09:49
11/16 anonim válasza:
Míg Pesten laktam ismertem pár helyet, ahol van glory hole. Az egyetlen baj, hogy az esetek több, mint 90%-ában pasi cummant a túloldalon.
12/16 anonim válasza:
Pasi vagyok - én kipróbálnám.....
14/16 anonim válasza:
Ahhoz nem kell gloryhole.
Találkozz velem, rég kielégítetlen, jó méretű pasi vagyok.
Izgatna a szitu, csak bemegyünk valahova, és megd.glak😊
Nyalnék is, viszonzás nélkül, csak a te igényeidnek megfelelően😊
15/16 anonim válasza:
igaz nem magyarorszagon de kiprobaltam tobbszor is! elveztem hogy cumizhattam 4-5 fincsi kukit! nem bantam meg!
imadok cumizni nagyon!!
45N
16/16 anonim válasza:
Engem cumizhatnál bármeddig, bármikor❤️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!