Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy prosti kielégít akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy prosti kielégít akkor tartósabban leszek kielégült mint maszturbálás után?

Figyelt kérdés
Napi 4-5 az átlag ha ráérek, szűz vagyok még. Úgy kipróbálnám milyen egy nővel..
2023. febr. 3. 19:46
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
Nem tart tovább. Maga az aktus jó élmény. De ha vége akkor ugyanaz mint ha kivered. Gumival beleélvezve meg nem nagy érzés
2023. febr. 3. 20:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen. Mégiscsak együttlét. Nekem (bár én nő vagyok), szex után teljesen más, mint maszti után, sokkal tartósabb. Nem csak az orgazmus, hanem maha az aktus miatt.
2023. febr. 3. 20:18
 3/8 A kérdező kommentje:
1.Rosszlányos prostiknál kikötés az óvszer, mondjuk csóró vagyok hogy rendszeresen éljek ilyennel.
2023. febr. 3. 20:19
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
Hozzá lehet szokni és idővel elveszti a "várázsát". Ezért is fontos az, hogy olyan társsal legyél, akivel szeretitek egymást. Ebben az esetben nem fogod azt az ürességet érezni a dolog után, mintha makiverem vagy prostiznál.
2023. febr. 3. 21:22
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem szeretem az emberek társsaságát hosszútávon, mondjuk röviden sem feltétlen. Jobban szeretem az állatokat, persze nem szexre, azoknak könnyebb elnyerni a szeretetét és nem kell megfelelni annyi mindennek, nincs hátbaszúrás stb. Egyébként én nem kellek senkinek. Legjobban egyedül érzem jól magam.
2023. febr. 3. 21:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Megveregetheted a vállad és elmondhatod legalább h. már nem vagy szűz. Ha ebből tudsz profitálni és levetkőzni a szorongásaid egy részét akkor menj és töcskölj meg egy k.rvát. Ha viszont csak növeli ("nekem csak k.rvával megy") akkor ráb.tál. Neked kell eldöntened melyik útra lépsz.
2023. febr. 3. 22:56
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát ha mihamarabb dugni akarok ez az opció.
2023. febr. 4. 01:24
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal másabb, sokkal jobb. Valami megmagyarázhatatlanul jó érzés. Persze prostival csak akkor működhet, ha egy valóban jó, együttérző lányhoz mész el.
2023. febr. 5. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!