Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írja ki több Rosszlányokon hirdető nő, hogy "bánj velem tisztelettel, bánj velem nőként"?
Figyelt kérdés
Nem ellentmondásos ez így önmagában? Fura, hogy másoktól elvárják a tiszteletet, miközben egyáltalán nem tisztelik önmagukat. Ha lenne bennük tisztelet saját maguk iránt, akkor eleve nem árulnák a testüket pénzért cserébe. Ugyanígy, miért várják el, hogy nőnek tekintsék őket, mikor ők maguk dobták el maguktól a női léttel járó megbecsülést. Ha lenne bennük önszeretet, önbecsülés, jellem, gerinc, akkor joggal kellene őket nőnek tekinteni, de így csak puszta élő tárgyak...2023. febr. 2. 17:06
21/24 anonim válasza:
19. mi ebben a vakítás? Én sem állítottam, hogy ezek a férfiak az evolúció csúcsa, de ettől még tény, amit leírtam, sőt: amennyiben lusta és igénytelen férfiakról van szó, még kevesebb joguk van tiszteletlenül bánni a prostival.
22/24 anonim válasza:
21. Az tény, hogy a tiszteletet kiérdemelni szokták, bár senki nem biztatok arra hogy a prostik nem érdemlik meg. Őszintén, inkább ők mint a bunkó emberek.
Pedig én nem akarok mellettük kampányolni, sőt.
23/24 anonim válasza:
XD. Van rá igény, ne őket hibáztasd. Önbecsülésből és gerincből tudsz kenyeret venni a boltban?
24/24 anonim válasza:
Kedves kérdező, te a stílusod és a világlátásod alapján semmiféle tiszteletet nem érdemelsz. Függetlenül attól, hogy kiről mit gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!