Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
OnlyFanson meg lehetne élni abból ha egy méretes szerszámot mutogatnék a meleg pasiknak?
Meg persze a lányoknak is, de van egy sejtésem hogy főleg pasik néznék.
F/32

#10 az oldalak által statisztikai számként közölt tokenmennyiség nem valós, szándékosan nagyobb mint a valóság! A célja a vásárlásra ösztönzés. Amikor "public" műsort ad akkor csak úgy repkednek a tokenek - ezek töredéke sem valós. A célja, hogy a tokennel rendelkezőt követendő mintaként ösztönözze, húúúú akkor nekem is kellene adnom ha ennyien adnak.
Ismerek élőben modellt, elég előkelő helyen van a listákon s tudom mennyit keres (kíváncsiságból megkérdeztem egyszer). A magyar átlagfizuhoz képest nem rosszul, de hidd el hogy nem milliókat.

#12. Akkor a nem létező tokenekből vett Liiaa 24 évesen 1-2 év alatt budai lakást magának :)
Illetve ott vannak a felhasználó nevek Te sügér, lehet látni, hogy írnak is, valódi emberek…
Amúgy amit a #11. írsz nyilvánvalóan nem igaz, ugyanis nagyon durván illegális.

Egyébként Liiaa most kb. 2 órája élőzik és a mai jatt mennyisége az bruttó 76.000 forintot jelent. 2 óra alatt.
De még szerintem egy 20-30 percet folytatja, lesz az még 100.000 mára.

#11.
Nincs olyan magyar modell aki előkelő helyen van a listákon.
Top 100-as lista van, meg “Hírességek csarnoka”, utóbbiban az éves szinten legjobban teljesítő modellek vannak.
A legjobb magyar modellek valóban milliókat keresnek, de ezzel még labdába sem rúghatnak a listákon szereplők mellett.

#18.
Nem, hanem az az illegális hogy kamu tokeneket tüntetnek fel… Ugyanaz a jogszabály tiltja ami azt is, hogy egy webáruház kirakja azt hogy “már csak 1 termék van és 5-en is nézik, gyorsan vedd meg mert elviszik”, vagy hogy valamit árulnak 10.000 forintért 6 hónapig, majd utána kiírják hogy “10.000 forint akciósan” és felé írnak áthúzva egy magasabb összeget… Ezek mind illegális dolgok.
De ha nem lennének azok, akkor is ki lehet következtetni, hogy nem kamu tokenek repkednek… Meg lehet nézni a felhasználók profilját is és látszik az aktivitás, hogy nem botok.
És még a legjobb modelleknél is szoktak lenni olyan időszakok amikor pangás van és órákig nem jön semmi… Persze szerinted biztos ezt is direkt belekalkulálják a színjátékba, de az igazság az hogy NINCS színjáték!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!