Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire izgat titeket ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire izgat titeket ha a párotok ezt csinálja?

Figyelt kérdés

Most inkább lábfétisesekhez szól a kérdésem.

Mennyire izgat titeket ha a párotok épp harisnyát visel és azon keresztül porszívózza a lábait köztük titeket izgatva?

Vagy akár porszívózás közben lehajol egy szál harisnyában és úgy takarít előttetek?

2023. febr. 1. 13:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
42%
10. egyetértek, nekem is a combok és a vádli látványa jön be nagyon. az a "lábmegdugás" nekem is fura :D
2023. febr. 1. 14:46
 12/17 anonim ***** válasza:
Izgató lenne, a párom nem csinálna így. Sose vesz fel harisnyát.
2023. febr. 1. 15:08
 13/17 A kérdező kommentje:

12-es

Valahogy próbáld rávenni a párod hogy ez neked tetszik és egyszer tegyen kivételt 🙂

2023. febr. 1. 15:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem lenne ízgalmas, jobb a mezítlábas tevékenységek egy nőtől.
2023. febr. 1. 17:46
 15/17 anonim ***** válasza:
69%

Nekem eléggé az..

Mondjuk szerencsém van mert a feleségem ilyenkor télen mindig hord harisnyát, és a lakásban is nagyon sokat csak az van rajta egy pólóval. Így nekem a tél ilyen téren igazi ajándék!!

2023. febr. 2. 16:08
 16/17 anonim ***** válasza:
Szeretem a női lábakat és lábfejeket, de a harisnyás lábfejektől félek. 🤷🏻‍♂️ F40
2023. márc. 16. 12:19
 17/17 anonim ***** válasza:
A szolga lány aki jár hozzám , ő szokott harisnyában takarítani. Sajnos mindig túl izgat és megkapja a magáét a kis csicskám.
2023. márc. 17. 05:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!