Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex kapcsolat, de imad...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex kapcsolat, de imad osszebujni?

Figyelt kérdés
Nem nagyon tudom hovatenni a sracot. Ha nincs szex vagy mar volt, akkor is allandoan olelget, simogat, puszilgat. Ugy alszunk hogy ossze vagyunk bujva, reggel alig bir felkelni mert tovabb akar olelkezni... Szerintetek tobbet erez vagy nala ez hozzatartozik a szexkapcsolathoz? Nekem nincs ellenemre, de ilyen eddig nekem meg rendes kapcsolatban sem volt hogy egy fiu ennyire szeresse az intimitast...
2023. jan. 31. 13:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
35%
oszt?
2023. jan. 31. 13:14
 2/12 anonim ***** válasza:
11%
Nem az intimitást szereti hanem téged ez egyértelmű.
2023. jan. 31. 13:16
 3/12 A kérdező kommentje:
De kozben elvileg nem akar semmi tobbet.. De ez vhogy osszezavaro szamomra
2023. jan. 31. 13:22
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez eléggé.
2023. jan. 31. 13:23
 5/12 anonim ***** válasza:
71%

Nekem ilyen a szex kapcsolatom

Szeretem ölelem puszilgatom becézgetem is.

De többre nem kell.

Közbe meg is aszom mint egy utolsó zsákot, nekem ez hozzá tartozik a szexhez.

Persze volt olyan is akit meg se csókoltam, de az nem volt fix szexpartner, és azokat ki se nyalom.

Szóval szeret, de csak mint egy jó "BARÁTOT".

Nem mint kapcsolatot, szerelmet.

2023. jan. 31. 13:49
 6/12 anonim ***** válasza:
69%
ÉN is ilyen pasi vagyok, sok partnerem félre is értette azt gondolták hogy szerelmes vagyok és volt aki aggódott hogy nehogy aztán megbántson, de persze nem bántott. Ha egy csajjal vagyok és csak lazán akkor is hasonlóan kezelem mint ha a párom lenne.
2023. jan. 31. 13:51
 7/12 anonim ***** válasza:
96%
De hogy tudjátok ezt így külön választani ha jó a szex? Nem jön be annyira a csaj? Vagy ha valakit, minden erőfeszítés nélkül megtudsz b@szni akkor már nem kell? Vagy egyáltalán nem vágyik az ilyen fiú komoly kapcsolatra csak néha egy kis lelki és testi kielégülésre oszt csókolom?
2023. jan. 31. 13:53
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Hetes, 6 vagyok. Pontosan ahogy írod, nálam akkor is kell egy ráhangolódás ha tudom hogy a lány nagyon is benne van a dologban. Ráadásul számomra az is fontos hogy legyen közös téma, mert csak úgy lenni egymás mellett órákon át nem felemelő élmény.
2023. jan. 31. 14:18
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ilyen a szexkapcsolatom mondjuk én szerelmes vagyok belé, azért vagyok képes ezeket viszonozni.

Ő csak szexet keres, de ugyanígy viselkedik. Nem érdemes többet bele látni ha rákérdeztél már és azt mondta nem akar többet. 😔

2023. jan. 31. 14:24
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen laza kapcsolatom. Elmondása szerint szeretett, de valószínűleg nem volt szerelmes. Ez nálunk nem is volt baj, mert én sem voltam belé. Ettől függetlenül jó volt az intimitás.
2023. jan. 31. 15:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!