Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok bejönnek a jó mérettel áldott fekete férfiak?
Figyelt kérdés
2023. jan. 30. 22:19
11/21 anonim válasza:
Nekem vonzó. Csak szex közbe ne legyen durva ha tényleg nagy. Ennyi az elvárás. 30/N
12/21 anonim válasza:
8-as, akkor menj a négereid közé és szopogasd őket, ahogy neked tetszik. Ha ennyire utálod a magyarokat és a fehéreket, akkor Afrika téged vár.
14/21 anonim válasza:
Igen, ha jóképű és vonzó. Sok jól kinéző, vonzó néger pasi van.
Ahogy fehérek is vannak jóképűek és van sok ronda is.
Nyilvánvalóan inkább egy vonzó néger mint egy ronda fehér. A szép nagy farok meg csak hab a tortán... bár fehérek között is akad helyes, nagyfarkú :P
16/21 anonim válasza:
A nem tul nagy merettel rendelkezo jokepu neger ferfiak igen. Ahogy a nem tul nagy merettel rendelkezo jokepu feher ferfiak is.
17/21 anonim válasza:
Nekem igen de inkabb az ilyan latin boruek
Aki nem fekete hanem barnabb boru
Imadok oket
18/21 anonim válasza:
Mindenféle nemzetiségű férfiak bejönnek, akiknek nincsen nagy méretük.
Picike és szűk hüvelyem van, szóval nem kérek lószerszámot…
19/21 anonim válasza:
Külföldön élek és a fekete férfiak nyomulnak ezerrel. Számomra kifejezetten taszító és undorító, hogy bárhol leszólítanak - a metrón, a buszon, a boltban, az utcán... marha nehéz őket levakarni, mert csak nyomulnak a hülye dumájukkal, hogy "legalább barátkozzunk". Amíg nem üvöltöm le a fejét, hogy húzzon a francba, addig nem tágít.
20/21 anonim válasza:
Én már vettem részt tágításon és nem volt jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!