Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen érzés, ha belétek élveznek?
"miközben a nőknek szinte sosincs?"
sajnálom, hogy olyan vacak partnerekkel vagy, akik nem képesek orgazmust okozni. De igazából te választottad őket
Jaj igen.. mert nem arról szól szinte minden hogy a nők többségének nincs orgazmusa szex közben
Hüvelyi orgazmusa meg szinte egy nőnek sincs
Marpedig a pasi pont hogy behatolás közben élvez el bennetek
De meg ha lenne is orgazmusotok mit érdekel az téged nőként hogy a pasi elmegy? És miért jó érzés az neked amikor Ő megy el?
Semmilyen érzés, és nem szeretem különösebben.
Azért ezt tegyük tisztába: a spriccelésből semmit sem lehet érezni a világon. Az, hogy a pasi farkának lüktetéséből, megfeszüléséből, a pasi mozgásából, kiadott hangokból stb lehet tudni, hogy épp elélvez, vagy a lelankadásból, hogy elélvezett, erősen pasi-függő, vannak akiknél vannak ilyen jelek, vannak akiknél csak akkor veszed észre amikor kihúzza, hogy kész van.
Azzal egyet lehet érteni, amit itt páran írtak, hogy ha - és ez azért nem olyan gyakori eset - egyszerre élvezünk el, abban lelkileg, érzelmileg van valami plusz, de önmagában az, hogy a pasi bennünk élvez el, semmilyen érzés.
Én speciel azért sem szeretem, mert utána amikor felállok, hogy kimenjek a fürdőbe, szépen folyik kifelé, lefelé a combomon, mindenhol... De ez már egyéni dolog.
Szóval, ha esetleg a valóság érdekel valakit, ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!