Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok leghajmetesztőbb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok leghajmetesztőbb megcsalási sztoritok ami a leg neccesebb volt és sikerült kidumálnotok?

Figyelt kérdés

2023. jan. 30. 11:58
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Számba elvezett a fiu es mentem haza es nem volt nalam rago es nagyon olyan ize volt parom kerdezgette mert erezte de mondtam h nem az es nem ertem mit erez ezert gyors leszoptam ot is
2023. jan. 30. 12:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer azt mondta h fura vagyok belul

Egyszer meg megerezte rajtam a férfi parfümöt

2023. jan. 30. 12:26
 3/10 anonim ***** válasza:
24%

Itt az is érdekes , hogy mit érezhettek belül ezek a lányok , amikor ezek után ott álltak a barátjuk előtt , mindent titkolva .

Mit súgott nekik ekkor a lelki ismeretük .

2023. jan. 30. 12:33
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
Belémélvezett a szeretőm és amikor nyalt a párom folyt ki belőlem és megérezte az ízét.
2023. jan. 30. 12:51
 5/10 anonim ***** válasza:
28%

#4 és hogy dumáltad ki?

Vagy akkor már mindegy volt?

Repültél, vagy durván szétdugott ennek hatására? :)

2023. jan. 30. 12:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ráelvezett az arcomra a szeretőm és rajta maradt a hajamon egy része. A tusoloba behivtam dugni a párom és az megoldotta a dolgot
2023. jan. 30. 12:58
 7/10 anonim ***** válasza:
63%
Off topic, nem akarok megbantani senkit, de hogy tudtok a másik szemébe nézni úgy, hogy épp a szeretőtöktől jöttök és úgy tesztek, mintha semmi sem történt volna? És velük is megy egy menet? Sose értettem. Köszi a normális válaszokat.
2023. jan. 30. 13:16
 8/10 NTBS ***** válasza:
66%
Érdekes leírások vannak itt. Nem értem, hogy nem buktatok le?
2023. jan. 30. 13:18
 9/10 anonim ***** válasza:
28%
#7 van akinek nem jut gerinc, erre csak azt tudom mondani.
2023. jan. 30. 13:27
 10/10 anonim ***** válasza:
80%
Nem én voltam a résztvevő, de a legkeményebb kidumálási story amikor effektív esemény közepén kapta rajta a férj a feleségét és a feleség reakciója: "nekem higgyél ne a szemednek" 😂
2023. jan. 30. 14:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!