Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok leghajmetesztőbb megcsalási sztoritok ami a leg neccesebb volt és sikerült kidumálnotok?
Figyelt kérdés
2023. jan. 30. 11:58
1/10 anonim válasza:
Számba elvezett a fiu es mentem haza es nem volt nalam rago es nagyon olyan ize volt parom kerdezgette mert erezte de mondtam h nem az es nem ertem mit erez ezert gyors leszoptam ot is
2/10 anonim válasza:
Egyszer azt mondta h fura vagyok belul
Egyszer meg megerezte rajtam a férfi parfümöt
3/10 anonim válasza:
Itt az is érdekes , hogy mit érezhettek belül ezek a lányok , amikor ezek után ott álltak a barátjuk előtt , mindent titkolva .
Mit súgott nekik ekkor a lelki ismeretük .
4/10 anonim válasza:
Belémélvezett a szeretőm és amikor nyalt a párom folyt ki belőlem és megérezte az ízét.
5/10 anonim válasza:
#4 és hogy dumáltad ki?
Vagy akkor már mindegy volt?
Repültél, vagy durván szétdugott ennek hatására? :)
6/10 anonim válasza:
Ráelvezett az arcomra a szeretőm és rajta maradt a hajamon egy része. A tusoloba behivtam dugni a párom és az megoldotta a dolgot
7/10 anonim válasza:
Off topic, nem akarok megbantani senkit, de hogy tudtok a másik szemébe nézni úgy, hogy épp a szeretőtöktől jöttök és úgy tesztek, mintha semmi sem történt volna? És velük is megy egy menet? Sose értettem. Köszi a normális válaszokat.
8/10 NTBS válasza:
Érdekes leírások vannak itt. Nem értem, hogy nem buktatok le?
9/10 anonim válasza:
#7 van akinek nem jut gerinc, erre csak azt tudom mondani.
10/10 anonim válasza:
Nem én voltam a résztvevő, de a legkeményebb kidumálási story amikor effektív esemény közepén kapta rajta a férj a feleségét és a feleség reakciója: "nekem higgyél ne a szemednek" 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!