Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány akit izgat az h nyalja a párjának a popsijat vagy ez csak a fiu miatt szokott tortenni?
1 vok, nem értem ha azt írom a seggnyalás undorító meleg vagy egyéb betegek perverziója lepontoznak, ha azt írom persze jó nyalni a szőrös betyárkörtéset akkor is.
Sok itt a képmutató úgy látszik :D
Vagy a szőr a gond vagy a körte? Csupasznál nincs körte az volt a gond :D
Én még nem nyaltam feneket, de ami késik nem múlik, hamarosan szőrös férfi feneket fogok nyalni. :)
L
Rendszeresen és rengeteg nővel kinyalattam már a seggemet. Volt köztük fiatalabb, 30 alatti és idősebb, 40-es 50-es nők is. Egy 53 éves ügyvédnő a nyelvét beledugta a seglyukamba is párszor. De általánosságban elmondható, hogy lefetyelnek a nők, mint a kiskutyák. Nálam az, hogy a nő kinyalja a seggemet, az az alap szex része.
58F
6-os Persze, meg az anyád is kinyalta kiskorodban amikor fürösztött nemigaz? Nem kellett a pelenka, talán akkor még nem is volt.
Amit írsz hazugság, fikció, polgárpukkasztás :D Valószínű egyedül élsz és a kiskutyád lefetyeli maximum. A hazugságokban is vannak mindig igaz részek, amiket az ember belepakol az életéből a sztoriba, gondolom így került be a kiskutya :D
én szeretem nyalni a párom fenekét
19/L (nem kérek privátot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!