Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelnél egy huszonéves nővel vakrandi keretében?
Figyelt kérdés
Nem tudod a nevét, nem látsz róla képet előtte. Esetleg írásban tudsz vele egyeztetni pár dologgal kapcsolatban.2023. jan. 29. 10:52
11/18 anonim válasza:
Akkor ne fantáziálgass hanem irj rám!:-)
12/18 anonim válasza:
Ha tetszik és normálisnak tűnik simán többször is.
15/18 anonim válasza:
Alapvetően én nem mennék bele zsákbamacskába. Simán meglehet, hogy találkozáskor egyikünk nem jön be a másiknak. Vagy kölcsönösen egyikünk sem. Akkor meg kínos a helyzet, plusz időpazarlás is.
16/18 anonim válasza:
Ha egészséges és ápolt, akkor elképzelhető.
17/18 anonim válasza:
Ha nagyjából a testalkatát tudom (akár magasság-súlyt ismerve, vagy csak általa elmondott testalkat infó alapján) és online beszélgetés alapján szimpatikus akkor igen. Volt ilyen vakrandim anno egy nővel, bár akkor még szülőkkel lakás miatt nem volt hely, szóval csak smárolás és némi pettingig jutottunk a parkban, da ha lett volna hely és lehetőség biztos hogy hazaviszem. 32/F
18/18 anonim válasza:
A vakrandi részében benne vagyok teljesen, mivel személy szerint én inkább személyesen szeretek az emberekkel ismerkedni, mintsem online, de az, hogy szex is lesz belőle az csak azon múlik, hogy hogyan sülnek el a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!