Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak mindegy, hogy hogy nézi ki a nő, csak szexelni lehessen vele?
10# nem értem én úgymond bejöttem külsőre néhány nőnek, de a nők tudtommal tőbbnyire nem vizuális tipusok.
Úgy gondolom a nőknek egy érzés kell , hogy biztonságban vannak melletted, ezt pedig 1000000módon megadhatod neki. Ott van benned a nagyság legfeljebb félsz tőle.
Én azt vettem észre, hogy a férfiak válogatósabbak mint a nők. A nőket nem zavarja, hogy milyen a férfi intim szőrzete, milyen a haja, van e rajta felesleg vagy sem.
Ellenben egy férfi mindent megnéz alaposan. Nyugodtan le lehet pontozni, de nekem ez a véleményem.
köszönöm!
szerintem mindkét nemben megvan az a réteg, amelyik a legkisebb hibát is észreveszi a másikban, és emiatt nem is kell neki
Szerintem igaza van a #13-nak.
Valóban megvan mindkét nemben ez a réteg, csak a férfiak körében szélesebb jóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!