Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom szeretné,ha az ánuszát izgatnám szex közben.(én vagyok a nő) Mégis, hogy csináljam,hogy jó legyen és èlvezze?
#1 voltam, ne haragudj én a helyedbe félrek_rnék a haverjával aztán ha sírva megkérdi miért, hát azért mert ilyen undorító kívánságai voltak.
Ne légy naiv, ő tuti azt akarja hogy nyald ki a seggét meg dugd be a nyelved, csak még nem meri mondani.
Hát ilyenek a mai kis b_zingerek, ahelyett, hogy szeretkeznének szexelnének eljuttatnák a csúcsra a nőt meg magukat, ők a saját ánuszukat akarják nyalatni meg ujjaztatni. Kaktuszt az összes ilyen g_ciszopó valagába.
"egy volt exe csinálta neki (ő nem kérte,hanem magától, és ő is meglepődött rajt) és azt mondta jó volt"
Messziről lerí a hazugság, csak kitalálta ezt a szöveget. :))
Ez az ő vágya, lehet volt prostinál aki megujjazta a seggét és bejött a buzának. Nézd meg a netes előzményeket hátha nem törölte.
Ne haragudj, egy kicsit benéztem a kérdést.Azt hittem nyalatni akarja.
Mindenesetre akkoris fura.
Én azt tudom javasolni hogy ha te is benne vagy, húzz kotont az ujjadra és körkörösen izgasd az ánuszát, aztán próbáld lassan és óvatosan bedugni az ujjad.
Ezeket felváltva figyeld a reakcióját és látni fogod mit mennyire élvez.
Nőnél bevált. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!