Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki nem szereti az embereket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem szereti az embereket annak jó választás a fizetős szex?

Figyelt kérdés
Én abszolút nem szeretem az embereket, a korombeli csajokkal nemigen lehet mit kezdeni (tizenéves kor vége, huszas évek eleje). Csak a tiksztokszra gyártják a semmitmodó tartalmat, meg instagrammon pózolnak, na meg az onlyfans mert az kell mindenkinek. A fiatal fiúk meg kb klónok, mint egy időben a páwák csak most ecset helyett madárfészek van a fejükön. Őszintén, szerintem semmi figyelemfelkető nincs jórészükben, még a kocka társadalomban sem már. lol, valorant meg hasonló tucat játékokat nyom mindenki, amiben abszolút nem látom mi olyan nagy durranás.
2023. jan. 27. 19:45
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
igen, annak is jó választás aki szereti őket
2023. jan. 27. 19:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Bizonyára egy tapasztalt, igényesebb és értelmesebb prostik jól teljesít és arra törekszik hogy a kuncsaftnak jó legyen, így lesznek visszajáró vendégek.
2023. jan. 27. 19:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy szerinted nincsenek értelmes emberek.
2023. jan. 27. 21:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Kevés van.
2023. jan. 27. 21:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, NEKED a prosti a választás 😂
2023. jan. 27. 22:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Mivel nem szeretek emberekkel foglalkozni..
2023. jan. 28. 04:30
 7/8 anonim ***** válasza:
15 éves tinik és átlag prolik szoktak mindenkit lehülyézni maguk körül.
2023. jan. 29. 16:35
 8/8 A kérdező kommentje:
És az átlag prolik nem képesek általános szövegértésre.
2023. jan. 29. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!