Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vágyak, titkos viszony?
Sziasztok. Először azzal kezdeném, hogy a negatív kommentekre véleményekre nem igazán vagyok kíváncsi. Szerintem mindenki magában tudja tartani. Ezt előre is köszönöm.
Röviden le írom. Abban a helyzetben vagyok hogy nagyon vonz a szexuális világ. Nyitott érdeklődő vagyok, emellett a titkos barátság extrákkal dolog is. Nekem a partnerem nem igazán nyitott ezen a téren, de alapjában más téren mindketten a maximumot adjuk egymásnak. Ebből már következtetni lehet pár dolgot. Az lenne a kérdésem, hogy ebben a témában akad e olyan nő aki tapasztalt és nyitott ebben a témában akár csak beszélgetésre? Vagy ismertek e olyan közösségi oldalt, blogot ahol ebben a témában találok nőket?
27 F
Az erkölcsi részén túl te is tudod hogy nem ez a "megoldás" a kapcsolati problémátokra. Ha már most ez van, akkor mi lesz 10 év múlva??? A jó és kielégítő szex az egyik alappillére egy jó kapcsolatban. Szval, első körben azt tanácsolnám vagy tegyétek rendbe a kapcsolatotokat, vagy NE vállaljatok közös gyereket!!! Tudod ez olyan mint a kaja. Nem vagy/vagy kérdése hogy sok is legyen meg finom is, mindkettőre szükség van.
A kérdésed másik fele az összes netes partnerkereső ebből él, erre van kitalálva. Mindegyiken sok nő van, viszont a nemek aránya... hát sejtheted hogy nem a nők lesznek többségben.
4 de mért nem hagyod el, jó szarlenne neki, de tálálhatna valakit akinek ő elég.
Ez rohatt gerinctelen, azás ha tudja és nem izgatja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!