Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés az ha el kezd nedvesedni a puncid?
Érzed azt hogy nedvesedik, vagy esetleg csöpög?
Nedvesedéssel együtt tágul is?
Ha nagyon benedvesedsz akkor kevésbé érzed magadban a fiút?
Ha van egy fiúk akivel csak ismerkedsz de vonzónak találod és megsimogatja a hátad az már ki tud váltani nedvesedést vagy ahhoz több kell?

Nem csöpög semmi, ha eléggé benedvesedik akkor természetesen tágul is. Olyanra nem volt még példa hogy ne éreztem volna a partnert. Egy hát simogatás pedig nekem kevés ahhoz hogy nedves legyek.
Nem magát a nedvesedést érzem, hanem azt hogy felizgultam, hogy vágyom a szexre, hogy már szinte bizsergek.

"Nem magát a nedvesedést érzem, "
Furcsa, mert nekem meg azt mondák sokszor a csajok, hogy "benedvesedtem", volt olyan csajom aki néha azt mondta, "már térdig nedves vagyok".

Nekem lüktet a csiklóm ha felizgulok, akkor már tudom hogy nedves leszek.
Ha ülök és mozgolódok akkor érzem hogy nedves, kicsit kellemetlen. Ha wcre megyek látom hogy folyik és megtörölnöm is nehezebb magam :D
Szexnél a surlodás a lényeg szóval ha annyira nedves vagyok akkor kevesebbet érzek de nem megy az élvezet rovására
Ha valaki annyira vonz és az elején vagyunk akkor elég lehet hozzá pár érintés is

Természetesen érezzük ha már benedvesedtunk.. Ezzel ergo tagulunk is..
A hát simogatásra benedvesedes túlzás.. Persze ha szex közben erzekien simogató stb belehet attól is.
De egy szimpla beszélgetés közben nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!