Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tanítsam a barátnőmet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tanítsam a barátnőmet mélytorkozni?

Figyelt kérdés

A csajom szereti ha irányítom szopás közben, de a mélytorok nem megy neki, ezért arra gondoltam, hogy megpróbálom kicsit "edzeni" erre.

Vannak esetleg erre bevált módszerek? Azt találtam ki, hogy erősen megmarkolom a fejét, és pont addig dugom le a farkamat, ahol már öklendezik, és ott tartom minél tovább, hogy szokja az érzést, aztán kis szünet, és újra, ez működhet?

Ha van esetleg itt olyan srác, aki próbált hasonlót, vagy olyan lány, akit tanítgatott a pasija mélytorkozni, nagyon örülök a tapasztalatoknak.

2023. jan. 26. 11:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
77%
Csori csaj... Ha tudná milyen értetlen a faszija... Javasolnám, hogy mielőtt ezt kivitelezed, dugj le magadnak erőszakkal egy műbránert és tartsd lent amíg birod. Meglátjuk milesz a reakciód. Türelmesen, fokozatosan kell csinálni, hogy szokja a garat. Ehhez idő kell nem durr bele.
2023. jan. 26. 18:32
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki de ha ráharap ne lepődj meg
2023. jan. 26. 20:11
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Azt a részét megértem hogy ő kérte, mert magamtól én is kevésbé tudom mélyre engedni, mintha hagyom hogy ő csinálja.

De attól finoman és szép fokozatosan próbáld. Az nem segít ha addig nyomod míg öklendezik és még ott is tartod a farkad. Nem kell feltétlenül hozzá öklendezni.

Én olyankor mindig elhúztam a fejem ösztönösen. Sok gyakorlás után már tovább ott tudom tartani. De ez sok időbe telt. Ugyh legyél türelmes ahogy előttem is írták különben csak megutáltatod vele az egészet.

2023. febr. 8. 14:39
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Azt vágod hogy ha elkezded folytogatni a farkaddal életösztönből úgy ráharaphat hogy egy kis bőrcafaton fog fityegni a lompos!

Neki kell gyakorolnia hogy hogy tudja leküzdeni az okádó reflexet, ha ő is szeretné ezt az egészet.

2023. szept. 21. 07:42
 25/27 anonim ***** válasza:
44%

Évek alatt jópár lánnyal volt ez.

Hiába írják itt, hogy így-úgy félteni kell... nem kell. Miért kéne túlzott óvatoskodás? Semmi baj sem lesz. Ő is szereti, ha ez vele végre megtörténik. Sokkal többször van ez, mint otthon a kissrácok elképzelik. Akkor is, ha pár harcos feminista felháborodik ezen.

45/f

2023. szept. 21. 09:09
 26/27 anonim ***** válasza:
66%
Mélytorkot "tanítani" az tud, aki tud mélytorkozni. Te a fasz végén szart se tudsz, hacsak nem tanulsz meg dildot nyelni, nem fogsz neki semmit tanítani.
2023. szept. 21. 14:45
 27/27 Búvóhely Zenta ***** válasza:
100%

Mondom amit a swinger fesztiválon tanultunk, volt gyakorlati mélytorok workshop:

A nyelvét nyújsa ki a szájából, amikor bentvan, ameddig bírja normálisan, akkor még olyasmit csináljon a nyelvével mint amikor a mandulát nézi az orvos, próbálja meg lefelé-kifelé nyújtani és a fejét nyújtsa előre közben!

júl. 23. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!