Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nektek és beleférne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek és beleférne ha a barátotokról lenne szó? (Hosszú)

Figyelt kérdés

Barátommal 3 hónapja vagyunk együtt, egyetemi koliban lakunk de nem vagyunk szobatársak. Egyes alkalmakkor én alszom náluk néha pedig ő nálunk. (3 fős szobák)

Tudni kell a barátomról hogy nem szégyenlős mivel egy szobában nőtt fel hugával és bátyjával ahol nem foglalkoztak sosem azzal hogy ki meztelen ki nem, mert nem érdekelte sosem, így nem igazán szeret alsót hordani ( szerinte teljesen felszabaditó érzés ha nincs rajta ez kiskora óta megy így) így csak ritkán kb heti 1-2 alkalommal vesz fel, de például alváshoz sosem. Amivel nem is lenne gond ha csak ketten laknánk egy szobában. Viszont ha az én szobámban alszunk (ugye ott van másik két lány szobatársam) akkor sem szokott felvenni, igaz takaró alatt veszi le, de ha este megy inni, vagy WC-re akkor nincs rajta és megnézhetik a szobatársaim… ami engem nagyon zavar, csak én láthassam már meztelenül. (Legalábbis mint lány, az nem érdekel ha a fiúk előtt mutogatja magát)

Többször említettem neki hogy ez zavar engem és vegyen fel valamit ha nálunk alszunk, de csak azt hajtja hogy odafigyel hogy ne lássák, meg hogy neki így kényelmes este meg eszében sincs álmosan hogy felkéne vegyen valamit.

A szobatársaim is megkérdeztem, hogy őket zavarja e hogy így lézeng a szobában és egyikőjüket sem zavarja… és természetesen már méregették is mikor barátom azt hitte nem látják őt… ez nagyon gáz így nekem

Totálisan kivagyok, nem tudom mit tudnék kezdeni ezzel a helyzettel, mert ilyen hülyeség miatt nem akarom kiadni az útját mert nagyon jól megvagyunk, de ezzel már kezd az őrületbe kergetni

Ti mit tennétek a helyemben?

19/l

2023. jan. 26. 10:20
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Kitennék egy plédet vsgy törcsit,es ha este felkelel kimegy ne egyszál meztelen tegye, csavarja magaköré. Azért mások előtt nem kell mindent mutigatni, otthon úgy van az ember ahogy akar, meg sajá szobában, na de a te szobádban ne meztelenkedjen szerintem.
2023. jan. 26. 10:44
 2/8 anonim ***** válasza:
23%
Kuka! Ha ennyit nem képes megtenni értem, akkor agyő nagy ő! Majd lesz másik, aki tiszteletben tart.
2023. jan. 26. 10:47
 3/8 anonim ***** válasza:
60%
Keresnék egy nem magamutogató férfit aki megtesz értem annyit hogy egy szaros alsógatyát felvesz
2023. jan. 26. 10:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Kérdező és mekkora neki?
2023. jan. 26. 12:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Na, és mi nem tetszik a lepontozóknak? Hogy dobnám az ilyen majmot, aki csak magával foglalkozik? Így legalább mindkettőnknek esélye lesz megtalálni azt a személyt, akivel azonos értékeket képviselünk, ahol a kapcsolat nem CSAK az egyik, vagy CSAK a másik félről szól. Ha most nem képes kompromisszumra, később még annyira se lesz! Kérdező, csak a te döntésed, hogy meddig hagyod magadat alárendelt félként kezeltetni általa.
2023. jan. 26. 13:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Minek kell ilyesmin rágódni... Majd ha velük alszik nem veled, akkor lehet gondolkodni azon hogy biztos jó ez így?
2023. jan. 26. 13:24
 7/8 anonim ***** válasza:
73%
Mászkálj Te is meztelenül a szobatársai előtt...
2023. jan. 26. 19:00
 8/8 anonim ***** válasza:
xdd
2023. jan. 26. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!