Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk mi az, ami a fantáziátok legmélyebb bugyraiban izgat titeket, de valószínűleg sosem fogjátok megtenni?
Bármit írhattok😂😂😂
Nekem pl. a többes 😂🙃😂
Pisiszex a nő részéről!!!
Mindenhogy, mindenhová....
Gangbang, bukakke, 3-as két pasival, akik testvérek/legjobb haverok, vagy biszexek. Mások előtt szexelni. BDSM lightosabb formái.
N
Egy sub partnert találni és vele mindent végig próbálni.. De tényleg mindent..
27\F
A nyilvános megalázás izgat, de a valóságban azért sok lenne. Gimiben volt egy dögös lány osztálytársam, aki állandóan csicskáztatta a barátnőjét, sokszor össze is vesztek emiatt. Az a tipikus "domináns" személyisége volt, de inkább a rossz értelemben. Utólag sokszor fantáziálok róla hogy mi lett volna ha összejövünk és napi rendszerességgel megaláz a suliban, ugráltat, kedvére használ. De azért belegondolva jobb, hogy nem történt meg :D
22f
Hogy gimiben/egyetemen valami nagyon nagy hülyeségbe keveredek, amiért fegyelmivel kicsapnának, de lehet, hogy még rendőrségi ügy is lenne belőle, viszont felajánlják, hogy ha bent maradok pénteken tanítás után, és a teljes férfi tanári kar egész éjjel azt csinálhat velem, amit akar, akkor eltussolják az egészet. Én bevállalom, és egy hajnalig tartó orgia során ronggyá aláznak, amit alig bírok ki, de megúszom.
Természetesen ez több okból sem történhet meg, nem is járok már suliba, be se vállalnám a valóságban, és ilyen amúgy is csak a felnőttfilmekben van...
Hogy a legfiatalabb kolléganő mindenki szeme láttára az irodában a szájára vegyen, majd gátlástalanul meglovagoljon, végül az arcomba köpjön és taposson végig. Álom, édes álom. :)
F/45
Egy nagyon vékony, 40- 50 kg körüli nőnek, akinek nagyon pici kis "vézna" feneke van, egy ilyennek szivesen kinyalnám a fenekét, meg a punciját.
Hátulról, ahogy szépen kitárulkozik és kinyillik kicsit az ánusz rózsája. 🤪😝
17 - ilyen álmaim nekem is gyakran vannak: rengeteg pasi használ, és élvezkedik a testemmel minden korlát nélkül.
Ilyenkor reggelente mindig csupa víz az ágyam, annyit élvezek álmomban.
Azt nem hiszem hogy a valóságban bevállalnám-e, de nem is kizárt.
Nem tudom.
Szégyellem még magam előtt is, ugyanakkor eszementül izgat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!