Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor azt mondja egy nő hogy nagy farok, akkor mekkorára gondol?
Figyelt kérdés
Csak simán átlag felettire? pl.:17 cm és 4,5-5 átmérő?
Vagy 18/5-5,5-re?
Vagy esetleg 20/6-ra?
2023. jan. 24. 20:40
A kérdező szavazást indított:
17/4,5-5
18/5-5,5
20/5-6
nem nő vagyok csak érdekel
Egyéb leírom.
24 szavazat
1/14 anonim válasza:
Én arra mondom ezt ami már nagyon feszít, vagy fáj.
3/14 A kérdező kommentje:
1, értelek, de az mekkora?
2023. jan. 24. 20:45
4/14 anonim válasza:
#3 honnan tudjam nem colstockkal járok sz*xelni...
5/14 A kérdező kommentje:
Akkor nem értem minek írsz választ ha tudod te is hogy haszontalan.
2023. jan. 24. 21:03
6/14 anonim válasza:
#5 ez a farok méricskélés csak nektek pasiknak mániátok és nem fogjátok fel, hogy a lényeg az amit írtam.. (van amelyik csajt kitöltitek, másban meg harangoztok)
7/14 anonim válasza:
Szóval rendes választ adtam. A legtöbb nőnek az jelenti a nagyot ami rendesen kitölti, esetleg már valamennyire fáj is. Ez még mindenkinél más... Érted már?
8/14 anonim válasza:
Unalmas ez a farok méregetés.
Úgy is azzal kell tenned a dolgod ami van.
Teljesen mindegy hogy mit mondanának a csajok.
9/14 A kérdező kommentje:
Nem adtál rendes választ xD
Ha azt kérdezem hogy hány fok lesz holnap akkor nem azt kell mondani hogy rétegesen öltözz fel. Nem is vitázok mert elbeszélünk egymás mellet.
2023. jan. 24. 21:19
10/14 A kérdező kommentje:
8# Neked biztos sokkal jobb ha meglátod a kérdést ami szerinted unalmas és fogod és rányomsz és még válaszolsz is rá.:)
2023. jan. 24. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!